İnsanmı Bunlar ?
-
Teknoloji devi Japonlar ve uygarlık
-------------------------------------------Merhaba Arkadaşlar; Umarım hepiniz bu dehşet şeye
bir dur demek için bize yardım edersiniz. Burada
gördüklerinize dair herşey doğru. Dehşete düşmeyin.Bu Japonyanın "en gözde yemeği" !!!!!!
Japonayada mangal veya ızagara yapılmış bebeklere
olan büyük talebi karşılamak için ölü bebekler
veya fetuslar 10000 ile 12000 Yen arasında
bir paraya hastenelerden satın alınabilir.Ne kadar üzücü bir durum. Lütfen bu mesajı
iletebildiğiniz kadar çok kişiye iletin ki bu bütün
dünyaca görülsün ve belki birileri duruma müdahale eder.
Bu insan ırkına karşı yapılan bir şey ve biz, dünyanın
insanları buna bir dur demek için el ele vermeli .Bu yüzden, bu mesajı yayabileceğiniz kadar yayın.
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Gelen Bir Postayı Paylaştım..
Saygılar...
-
beyin neysede bebekleri yemeleri pes.feyk olmasın bunlar...
-
orospu çocuğu len bunlar bildiğin piç oğlu piç hadi yarak yiyon ölü çoğuğu neden yüyon adamı günaha sokmaktan başka bi zike yaramazlar bu ipneler
-
Hayvan Penisleri de Hadi Neyse..Onu Kaldıran Mide Bunu Niye Reddetsin..
Fake Olma İhtimali de Var Ama Bunlardan Beklenir..
-
ya ben bunları taa a.q.ne lan bunlar ne yarraım adamlar böle yaaaa..harbi bi tek adam gibi millet Türk milleti kaldı..biri yarrak yer biri am yer biri bebeleri yer biri adam yer biri fare yer ne pislik lan bunlar aq...
-
bebeği yien piçi yeni gördüm senn ben taaaa amına koyim emi ne pislik bunlar yaa orospu çocukları
-
ellerim titredi way piçin evlatları lan diyecek kelime bulamıyom lan eger gerçekse bunlar da adam değil topu
lan resimdeki senin töbe töbe..
DİYECEK KELİME BULAMIYOM İNSAN OLMADIKLARA....... -
beyler hemen celallenmeyin o bebekler fake inanmayın herseye kopek yiyolar da bebek yedikleri yalan aga sanada maili kim attıysa harbi iyi atmıs sende yemişin
-
İnsanmı bunlar?
Körmüsün insan işte :))...hacı fake cidden öyle birşey olsa dünya ayağa kalkar öyle birşey olması imkansız hem anne karnından bebek o şekilde çıkartılamazki ne öyle maket onlar a.q
-
Japonyadamı Yaşıyosun Sende?
Konunun Altında Paylaşım, İçindeki Yorumda da Fake Olma İhtimalinin Varlığından Söz Ettim Zaten..Ama Bu İbnelerin Yarak Yediği Ortada..Ne Yarak Yedikleri Belirsiz..Gerçi Onlar Çin Ama Yakın Kültür..
Bu Yorumun Sadece Bana Değil..Burda Yorum Yapan Herkeze Gidiyo..Yorumları Kendimize Göre Yapalım Tatsızlık Olmasın..Dünyada Barış Ülkede Barış..İnsanlar Ölmesin..Geçti Borun Pazarı..Eniştem Beni Niye Öptü..
Hem Çocukları Kız Oldu Diye Öldüren Dallamalar Bunlar Değilmiydi..Pehh..
-
Bende fake olduğunu düşünüyorum fake bile olsa bezetecek başka bi şey bulamadımı siktiğimin japonları