folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder İnstagram Fotoğrafçılığı

İnstagram Fotoğrafçılığı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csfrt
    csfrt's avatar
    Erkek

Bence en onemlisi etiketler dogru etiketleri kullanirsan cok sayida adam ulaair fotograflarina

ruh eşi çok sıradan, bana suç ortağı lazım.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nomm
    Nomm's avatar
    Erkek
    MustyKTE bunu yazdı

merhabalar millet, 
    can sıkıntısından amatörün amatörü fotoğraflar çekiyorum. profesyonel bir iş çıkarmıyorum  tabiki . instagram da paylaşıyorum falan. güzel oluyor. 
    çektiğim fotoğrafları daha çok kişinin görmesini istiyorum. bu bana daha çok gaz verecektir diye düşünüyorum. 
    bunun için neler yapmam gerekir ? 
    (takipçi artırma like çekme gibi siteler gereksiz bu tür şey istemiyorum )  doğal yoldan nasıl daha fazla kişiye ulaşabilirim. 
    bazen fotoğraf ile ilgili çeşitli etiketler giriyorum , tabi pek türkçe etiket giremiyorum öyle bir kültür yok bizde :)  evdeyim oturuyorum işteyim sıkılıyorum etiketlerinden hariç :) 
    gavurca etiketleri bastığımda bir sürü beğeni geliyor ama hepsi ya reklam hesapları yada yabancı insanlar
    yakın zamanda memlekete gideceğim orada güzel fotoğraflar çekebilirim , bu fotoğrafları memleketin de tanıtımı açısından daha çok kişilerin görmesini istiyorum anlayacağınız. (milliyetçi damarım kabardı)
    varmı böyle instagram fotoğrafçılığı ile ilgilenen bir arkadaşımız  , yol gösterecek bir baba :) 

bakmak isteyenlere ; mustykte

Hocam fotoğrafları inceledim. Hashtag eksikliğin var. Hashtagler önemli eğer böyle fotoğraflar çekmeye devam edeceksen..

Şu siteye bir bakmanı öneririm. http://instagramtakipcisiteleri.net/blog/27/2015in-en-populer-instagram-hashtagleri.html

Bende buradaki hashtagleri kullanıyorum. Yalnız hastaglerinde bokunu çıkarmamak lazım belli bir karakter sınırlaması koymuşlar hepsini yazamıyorsun.

Geçmişe yönelik fotoğraflara boşuna hashtag koyma, ben de zamanında denedim sonradan koyduğum hashtagler bi poka yaramıor yani fotoğrafın yayın tarihi eski olduğu için hashtagi şuan koysanda göstermiyor ana sayfada ama yeni yüklediklerine mutlaka hashtaglerle doldur.

Eskileri de silip hashtagleri ile yeniden yükleyebilirsin,

Aganta Burina Burinata
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Bence çok özel şeyler dışında instagramın kendi filtrelerinden şaşma. Zaten instagram aslında tam olarak fotoğraf paylaşma değil filtreli fotoğraf paylaşma platformu :D

Instagrama upload ettiğin fotoğraflardaki çözünürlük düşük olduğundan filtresiz paylaştığında kalitedeki kayıp baya belli oluyor.

Bence çektiğin o çiçek fotoğraflarını falan flickr üzerinden paylaşırsan çözünürlüğü de orijinal olacağı iin daha güzel gözükür.

Ayrıca arkadaşların dediği gibi hashtag çok önemli beğeni açısından. Çünkü senin fotoğrafının çıkması biraz da hashtag seçimine bağlı.

Diyeceksin sen instagram fotoğrafçılığı ile uğraşıyormusun, amatör olarak fotoğraf çekiyorum ama genelde kendime saklıyorum. İnstagram hesabım var yıllardır ama paylaştığım fotoğraf sayısı 9 :D

torpedo_XL tarafından 11/Eyl/15 22:25 tarihinde düzenlenmiştir

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

arkadaşa demin dx.com dan microscope lens önerdim :D

Ayrıca kurbağalı resmi beğenmeyen 1 tek ben miyim bildiğin flaş yağmuruna tutmuş hayvanı

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MustyKTE
    MustyKTE's avatar
    Erkek

400 ü verdiler . Bu işi sukünet içinde çözücem Allah'ın izniyle . 

hşşşt.. instagram.com/m.cebecioglu
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek

nice piç bro

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

İyi etiketler kullan bolca.

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MustyKTE
    MustyKTE's avatar
    Erkek

beyler telefonla çekmeyi bıraktım , amatörlüğü Amator V2 olarak devam ettirmek için Nikonun D3200 SLR makinasını aldım bununla devam ediyorum.. 
    Takip etmeye devam edin :) 

MustyKTE tarafından 25/Ara/15 18:18 tarihinde düzenlenmiştir

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MustyKTE
    MustyKTE's avatar
    Erkek
    MustyKTE bunu yazdı

beyler telefonla çekmeyi bıraktım , amatörlüğü Amator V2 olarak devam ettirmek için Nikonun D3200 SLR makinasını aldım bununla devam ediyorum.. 
    Takip etmeye devam edin :) 

DSLR ile çektiklerimi paylaşmaya başladım. 
    Takips :) 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    huzi123
    huzi123's avatar
    Erkek

hocam android için önerebileceğin kamera uygulaması var mı? fotolar hoşuma gitti de belki bilirsin diye sordum.

Toplam Hit: 6548 Toplam Mesaj: 37
fotoğrafçılık instagram