İnstagram İçin Takipçi Hilesi || Takip7.Com
-
RotKerim bunu yazdı
beni de sisteme ekleyip birilerini takip ettiriyor mu=
tabi ki
-
abdullahazad bunu yazdıRotKerim bunu yazdı
beni de sisteme ekleyip birilerini takip ettiriyor mu=
tabi ki
cevap icin tesekkurler :)
-
DM leri okuyo musun milletin
-
bir ürünü bedava veriyorsa ürün sizsinizdir lafı geldi aklıma :)
sende başka sitede takipçi satıyor böylece para kazanıyorsun sanırım hocam?
-
-
@end pm atsana reis
-
end bunu yazdıdarkroques61 bunu yazdı
Çok alakalı değil ama instagram işlerinden anlayanlar belki cevaplayabilir. Kullanıcı adı almak istediğimde almak istediğim kullanıcı adında hesap olmamasına rağmen bu kullanıcı adı kullanılamıyor uyarısı veriyor nedeni ne olabilir ve nasıl alabilirim ?
Muhtemelen daha once o username alinmis ve hesap dondurulmus/silinmis/kalici olarak kapatilmis vaziyettedir. Alabilir misin bilmiyorum.
telegramda bu konu ile ilgili bi kaç sayfa gördüm alınabiliyor diye ama tam bilmiyorum telegramda dolaşmanı tavsiye ederim
-
Çok fazla deneme yapıldı diyor anlamadım problemi
Edit: çerezleri komple silip 5-10 dk bekleyip girince düzeldi. Giriş yaptım ancak 12 kişi geldikten sonra
Bir seyler ters gitti. Lutfen daha sonra tekrar deneyin.
Dedi. Instagram apiye destek vermediği için her türlü sıkıntı olacak da bu kadarı biraz sıkıntı
by_Tet tarafından 17/Kas/20 16:37 tarihinde düzenlenmiştir -
yolbulucu bunu yazdı
DM leri okuyo musun milletin
Api buna izin veriyor, yani okuyabilirim elbette ama böyle bir amaç gütmüyorum. Özeliniz beni ilgilendirmez.
-
by_Tet bunu yazdı
Çok fazla deneme yapıldı diyor anlamadım problemi
Edit: çerezleri komple silip 5-10 dk bekleyip girince düzeldi. Giriş yaptım ancak 12 kişi geldikten sonra
Bir seyler ters gitti. Lutfen daha sonra tekrar deneyin.
Dedi. Instagram apiye destek vermediği için her türlü sıkıntı olacak da bu kadarı biraz sıkıntı
Sistemde az insan var, 12 kişi gelmesi normal yani.
Fakat bir şeylerin ters gitmesi error throwlandığı anlamına geliyor.
PM olarak wp no verebilir misin? İyileştirme yapalım kodlarda.
instagram takipçi hilesi instagram takipçi kazan instagram takipçi arttırma hilesi instagram takipçi kasma instagram takipçi arttırma