İnstagram Oto Takip
-
merhaba müridler http://instagram.com/aysekildemir bu hesap ne ayak anlamaya çalışıyorum otomatik olarak beğenmişim sadece bugün fotoğraf paylaşmış ve 87k takipçisi var yüksek hitli bi sitedeki js yüzünden falan mıdır facebook için olanı gibi bilen varsa paylaşabilir mi ?
-
instagram da izin verdiğin uygulama varsa ondandır.
-
sir bunu yazdı
İnstagramda izin verdiğin uygulama varsa ne demek?
Diyelim var nerden kaldırılıyor?
-
tosun bunu yazdısir bunu yazdı
İnstagramda izin verdiğin uygulama varsa ne demek?
Diyelim var nerden kaldırılıyor?

-
Teşekkürler coLin
-
Bu bilmediği uygulamalara yetki veren twitter insanları adına ne haller görüyorum ben.
Takipçi kazanacağım diye önüne gelen uygulamaları kuranların haberi olmadan hesabından twit atmalar, başka hesapları takip ettirmeler. Hatta ve hatta özel mesajlarını okumaya kadar yetki verdiklerinden bi habersiz takılıyor.
-lan twitterıma virüs bulaştı kendi kendine twit atıyor diyene.
-Arkadaşlar twitter hesabım hacklendi reklam atıyorlar
-Bu hesabım hacklendi lütfen beni unf yapın yeni hesap açacağım.
-
Geçen gün dayım arıyor facebookumu çaldılar diye.
Birisi hesabına girip online kişilere numaran faturalı mı diye soruyor şuraya mesaj atarsan teknosa indirim kuponu gibi bir yalan sallıyor.2 kişiyi bu şekilde dolandırdı.Gerçekten durum çok kötü ya -
"Instagram hesabına hiçbir uygulamanın erişmesine izin vermedin." diyo başka bi çakallık olsa gerek
-
o yeni bir dolandırıcılık şekli yeni yayılıyor arkadaşın olan birini hackliyorlar konuşma tarzından anlarsın yada mesaja evet yazıp yollarsan yandın arkadaşın 250 lira gitti
-
Eleman nasıl çakallık yapmışsa kastığı kitle aktif kitle. (Gerçi beğenilmemesi imkansız ama) Atatürk fotosu paylaşmış 1.8k beğeni ve 9 yorum gelmiş.
-
en eleman saglam bi sekilde kasmıs ve iyide yapmıs gibi dyruo