Instagram Telefon Rehberinden Kişileri Ekleme
-
Selam,
Amaç şu elimde 100.000 kişilik bir telefon listesi var
bunları bir sim karta aktarıyorum sonra o telefondan instagramı açıyorum rehberimdekileri ekle diyorum
arıyor tarıyor.. sonra ekliyor mu? yoksa o kişilerin de rehberinde benim olup olmadığıma bakıyor mu?
Sevgiler. -
listeyi yolla bana hemen deneyip haber edeyim sana.
-
telefon listesinin yanında ad soyad yaş bilgileri de mevcut mu O.O
(bi arkadaş soruyo)
-
=( vay arkadaş ben çakal siz benden çakal:)
İsim soy isim yok arkadaşlarşirketimi 2014 ve 2015 yılı içinde aramış insanların telefonları var birde sahibinden.com'dan topladığım konumla alakalı ilan sahiplerinin telefonları.
-
numaraları görmeden bieşy dememiz mümkün degil :))
-
simkart`a nasıl kopyalıyorsun ⊙_⊙ benim bildiğim , o kadar telefon ve isim girdisi, sim karta sığmaz. @_@
-
Bi tane random gmail hesabı açılıp,rehbere aktarılır.
Telefonada gmail hesabı tanımlanıp telefon numaralarının hepsi telefona çekilir.
bu kadar.
Pazartesi günü deneyeceğim sonucu söylerim.
-
Instagram'ı telefon veya tabletinizin kişi listesine bağladığınızda, kişilerinizden Instagram'da olanların bir listesinigörebilirsiniz. Bu listeden istediğiniz kişileri takip etmeyi seçebilirsiniz. Kişi listenizi bağladığınızda, liste düzenli olarak senkronize edilir ve sunucularımızda güvenli bir şekilde tutulur. İstediğiniz zaman kişi listenizin bağlantısını kaldırabilirsiniz.
yani profilini görebiliyon hacı. tabi o kişi de instagrama telefon numarasını eklemiişse ya da telefon numarasını eklediği gmail hotmail ya da icloud hesabıyla kayıt olduysa ve sen de bu numaraya o kişinin mailini rehbere eklediysen bla bla.... yani 100 k kişinin nosu varsa belki 20 k falan instagram hesabının GÖREBİLİRSİN.
-
joe_black bunu yazdı
Instagram'ı telefon veya tabletinizin kişi listesine bağladığınızda, kişilerinizden Instagram'da olanların bir listesinigörebilirsiniz. Bu listeden istediğiniz kişileri takip etmeyi seçebilirsiniz. Kişi listenizi bağladığınızda, liste düzenli olarak senkronize edilir ve sunucularımızda güvenli bir şekilde tutulur. İstediğiniz zaman kişi listenizin bağlantısını kaldırabilirsiniz.
yani profilini görebiliyon hacı. tabi o kişi de instagrama telefon numarasını eklemiişse ya da telefon numarasını eklediği gmail hotmail ya da icloud hesabıyla kayıt olduysa ve sen de bu numaraya o kişinin mailini rehbere eklediysen bla bla.... yani 100 k kişinin nosu varsa belki 20 k falan instagram hesabının GÖREBİLİRSİN.
Tavsiyem sanal Androidde denenmesi neden dersen o 100 k noyu silmek istersen saatler sürer zaten içeri aktarmakta agır işleyecektir 10k olarak parça parça yaparsan işin daha kolay olur.
-
Fikir guzel denemekte fayda var