folder Tahribat.com Forumları
linefolder Sosyal Ağlar
linefolder Instagram Telefon Rehberinden Kişileri Ekleme

Instagram Telefon Rehberinden Kişileri Ekleme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CenkSertoz
    CenkSertoz's avatar
    Erkek

Selam,

Amaç şu elimde 100.000 kişilik bir telefon listesi var 

bunları bir sim karta aktarıyorum sonra o telefondan instagramı açıyorum rehberimdekileri ekle diyorum

arıyor tarıyor.. sonra ekliyor mu? yoksa o kişilerin de rehberinde benim olup olmadığıma bakıyor mu?

Sevgiler.

The Beginning and The End.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dos_Attach
    Dos_Attach's avatar
    Erkek

listeyi yolla bana hemen deneyip haber edeyim sana.

Dolar Ve Euro zulada elimde çek defteri, bir imzayla işin tamam arabanı çek serseri.!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozgunlu
    ozgunlu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

telefon listesinin yanında ad soyad yaş bilgileri de mevcut mu O.O

(bi arkadaş soruyo)

Hello, i am nothing. I come from Neverland.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CenkSertoz
    CenkSertoz's avatar
    Erkek

=( vay arkadaş ben çakal siz benden çakal:)

İsim soy isim yok arkadaşlar

şirketimi 2014 ve 2015 yılı içinde aramış insanların telefonları var birde sahibinden.com'dan topladığım konumla alakalı ilan sahiplerinin telefonları.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

numaraları görmeden bieşy dememiz mümkün degil :))

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    simkart`a nasıl kopyalıyorsun ⊙_⊙ benim bildiğim , o kadar telefon ve isim girdisi, sim karta sığmaz. @_@

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CenkSertoz
    CenkSertoz's avatar
    Erkek

Bi tane random gmail hesabı açılıp,rehbere aktarılır.

Telefonada gmail hesabı tanımlanıp telefon numaralarının hepsi telefona çekilir.

bu kadar.

Pazartesi günü deneyeceğim sonucu söylerim.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

Instagram'ı telefon veya tabletinizin kişi listesine bağladığınızda, kişilerinizden Instagram'da olanların bir listesinigörebilirsiniz. Bu listeden istediğiniz kişileri takip etmeyi seçebilirsiniz. Kişi listenizi bağladığınızda, liste düzenli olarak senkronize edilir ve sunucularımızda güvenli bir şekilde tutulur. İstediğiniz zaman kişi listenizin bağlantısını kaldırabilirsiniz.

yani profilini görebiliyon hacı. tabi o kişi de instagrama telefon numarasını eklemiişse ya da telefon numarasını eklediği gmail hotmail ya da icloud hesabıyla kayıt olduysa ve sen de bu numaraya o kişinin mailini rehbere eklediysen bla bla.... yani 100 k kişinin nosu varsa belki 20 k falan instagram hesabının GÖREBİLİRSİN.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    joe_black bunu yazdı

Instagram'ı telefon veya tabletinizin kişi listesine bağladığınızda, kişilerinizden Instagram'da olanların bir listesinigörebilirsiniz. Bu listeden istediğiniz kişileri takip etmeyi seçebilirsiniz. Kişi listenizi bağladığınızda, liste düzenli olarak senkronize edilir ve sunucularımızda güvenli bir şekilde tutulur. İstediğiniz zaman kişi listenizin bağlantısını kaldırabilirsiniz.

yani profilini görebiliyon hacı. tabi o kişi de instagrama telefon numarasını eklemiişse ya da telefon numarasını eklediği gmail hotmail ya da icloud hesabıyla kayıt olduysa ve sen de bu numaraya o kişinin mailini rehbere eklediysen bla bla.... yani 100 k kişinin nosu varsa belki 20 k falan instagram hesabının GÖREBİLİRSİN.

Tavsiyem sanal Androidde denenmesi neden  dersen  o 100 k noyu silmek istersen saatler sürer  zaten  içeri aktarmakta agır  işleyecektir 10k olarak parça parça  yaparsan işin daha kolay olur. 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cemnet
    cemnet's avatar
    Erkek

Fikir guzel denemekte fayda var 

Toplam Hit: 1301 Toplam Mesaj: 10
instagram ekleme çakallık