İnstagramım Hacklenmiş
-
turkstar bunu yazdıajan1111 bunu yazdıerdem358 bunu yazdıajan1111 bunu yazdıSerYolcu bunu yazdı
Emeklilerin Instagram a girmesini yasaklamışlar Ajan,
belki ondan dolayı senin hesabı silmişlerdir...
vay bişey yapayım :D
@GusFring
instagram tamam bende boykota katılıyorum seve seve (: ama facebook ve whatsapp'ı kapatamam.
onalar seni boykot etmiş acanım kimbilir hangi cıs cıbıl karıları takip editodun sen
ya öyle bişey yok. öyle cıs cıbıl karıları izleyecek olsam yandex kurup "baktım" :D
hem öyle karıların ne işi var koskoca instagramda?
demek instagramında şeyi bana kalkıyomuş bişey yapayım :D (;
valla o tür şey yapanlarin kapaniyor genellikle
Ajan olm senin emekli maasinla instadan karı kaldirmana imkan yok. Böyle şikayeti yer banlanırsın işte.
Yarım altın bile alamadığın maaşla manit mi kovalanır.
Halbuki gavur memleketlerde emekli olsaydın dünyayı geziyordun ağızdan ağıza dolaşıyordu sikin taşağın şu an.
İktidarin 2008 yılında çıkardığı 5510 sayılı emekli kanunu olmasaydı da, yine 3 katı yüksek maaş alıyor olacaktın bunlar hep bilgi.
-
paraya kıydım mikrobit e kapattırdım hesabını,keşke tbt içinde aynı hizmeti sunan biri olsa
-
erenn bunu yazdı
paraya kıydım mikrobit e kapattırdım hesabını,keşke tbt içinde aynı hizmeti sunan biri olsa
dıııııııııt. ne diye kapatırdınki?
@korkarabatak
olum karı kaldırmaya çalışmadım ki.
evet bu olayın farkındayım gavur memlekinde emekli olsaydım neler yapıyordum neler bu konuda susayım |: yazmaya kalkarsam under. amcam kesin beni sever :D
bence iktidarımıza bu konuda bişey diyemem çünkü 2019'da 31 yaşımda emekli olduğumda bin liracık emekli maaşı alıyordum şimdi 6 sene sonra 14bin469 lira maaş alıyorum, 6 senede 14,5 kat artmış.
gerçi bin liracık maaş alırken en ucuz gofret=1.25 liraydı aldımmı 4 tane birden alıyordum şimdi= 8 lira. 8 lira buna verene kadar bu yüzden çikolata kalitem arttı, en az 10 lira verip ülker yada eti aliyorum (: neyse bu konuyu uzatmayım (;
açıkçası kendimi bilirim şuankinden 5 katı daha fazla maaş bile alsam en ucuz çikolata yada gofrete 8 lira veremem. gider eti yada ülkerden 3-5 tane alırım ama böyle xroll gibi ürünlerden 8 lira veripte 1 tane bile alamam. şunu da söyleyim; asla xroll'u küçümsediğimden değil bu tarzdaki ürünler diyeyim. yıllarca ailem benle xroll gofret alıyorum diye kafa yaptığını bilirim. şuan yine başka bir marka gofreti 1.25 lira yapsın ben o başka markayı alırım.
-
ajan mevzu cikolata ise tadelle den baskasini yeme
-
blackhammer bunu yazdı
ajan mevzu cikolata ise tadelle den baskasini yeme
abi tadelleyi çocukluğumdan hatırlarım 1 tadelle= 2-3 tane albeni, metro fiyatıydı. ben alamazdım. alabilirdim ama o parayı 1 tanecik çikolataya veremedim (: artık içimde öyle yer edinmiş. şuan almaya kalksam kutusuyla bile alabilirim ama işte alamam, tadelleyi gördümmü esas duruşa geçiyorum karşısında (: alt beyin hazretlerim çocukluğumdan öyle kazımış beynime.