folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder İnstivictor Kurumsal Wordpress Teması - Sınırsız Renk - 20 Özel Modül - %100 Hız,Tarayıcı,SEO Uyumlu

İnstivictor Kurumsal Wordpress Teması - Sınırsız Renk - 20 Özel Modül - %100 Hız,Tarayıcı,SEO Uyumlu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek

Sınırsız Renk Özelliği - %100 Hız,Tarayıcı,SEO Uyumlu - Kaliteli Tasarım, %100 Valid - Mobil Uyumlu

12 Adet Özel Anasayfa - 8 Adet Özel Sayfa Bileşenleri (Özel Alanlar) - 6 Adet Özel Sayfa - 4 Farklı Manşet

25 TEMMUZA KADAR VERİLEN SİPARİŞLERDE LİSANS FİYATLARI TEK DOMAİN 50 TL , 2 DOMAİN İÇİN 80 TL'DİR.

Tema Özellikleri:

Temadaki tüm ayarlamaları hiçbir kod bilgisi gerektirmeden sadece admin panelinden istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz.

- Temada 12 Adet Ana sayfa bileşeni sayesinde istediğiniz ana sayfayı oluşturabilirsiniz.

(twitter,hakkımızda,e-mail aboneliği,ekibimiz,müşterilerimiz,portfolio,refera nslar,3 ve 4'lü duyurular,3 ve 4'lü görüşler,karşılama mesajı)

- Temadaki 8 Adet Özel Sayfa bileşenlerinden her sayfanıza farklı bileşenler atayabilirsiniz.

(müşteriler,portfolio,3 ve 4'lü blog,3 ve 4'lü yorumlar,site mesajı,takımımız)

- Özel Sayfa bileşenlerini isterseniz anasayfada isterseniz iç sayfalarda istediğiniz gibi gösterebilirsiniz.

- Portfolio bileşeninde isterseniz slide özelliğini seçerek görüntülenmeyi,isterseniz özel widget yazı sayfasına yönlendirerek detay girerek yönlendirmeyi seçebilirsiniz.

- Temadaki 6 adet özel sayfa bileşenini ekleterek sorunsuzca profesyonel görünüm sağlatabilirsiniz.

(hakkımızda,projeler,referanslar,duyurular,iletişi m sayfaları,özel widget içerik sayfası)

- Bileşenleri istediğiniz gibi ekleyip, çıkartabilirsiniz.

- Sitede istediğiniz rengi uygulatabilirsiniz.

- İstediğiniz fontları seçip,büyüklüklerini seoya göre ayarlatabilirsiniz.

Logo,Footer Logo ve Favicon ekleyebilirsiniz.

- Özel Sayfa bileşenlerini,Anasayfa bileşenlerini ve Özel sayfaları kolayca ekletebilir,kategori,yazılarını,gösterimlerini ayarlayabilirsiniz.

- Tüm bileşen ayarlarını panelden ayarlayabilirsiniz.

Özel iletişim sayfasını kolayca ekleyebilir ister google maps,isterseniz resim olarak ekletmeler yapabilirsiniz.

4 Farklı Manşetten istediğinizi seçebilirsiniz.

- 2 farklı sosyal ağları istediğiniz gibi yönetebilirsiniz.

- 2 farklı reklam alanlarını istediğiniz gibi yönetebilirsiniz.

- Son tweetleri gösterebilirsiniz.

E-Mail aboneliği uygulatabilirsiniz.

ve daha bir çok özellik..

- DEMO İÇİN TIKLAYINIZ -

Tema Ücretlendirmesi:

1 Domain Fiyatı : 50 TL
    2 Domain (ek lisans) Fiyatı : 80 TL

25 Temmuzdan sonra tek lisans 70 TL , 2+ lisans ise 120 TL olarak güncellenecektir.

Tek domainde temayı kullanıp domaini değiştirmek isteyen kullanıcılar için değişim lisansı 20 TL'dir.

Not: Temanın sitenizde çalışması için İONCUBE yüklü olması gerekmektedir.

Not2: Tema tek domain için lisanslanmaktadır.Sadece fonksiyon dosyası şifrelidir yine de tasarım üzerinde istediğiniz gibi düzenleme,ekleme,çıkarma işlemlerini sorunsuz yapabilirsiniz.

Not3: Temayı satın alan müşterilerimize isteklerine göre, ilk kurulum bizim tarafımızdan ücretsiz olarak yapılacaktır.

Not4: Tema içindeki, sizler için hazırlanan doküman dosyası ayrıntılı şekilde tema hakkında bilgi verir ve entegre işlemlerini anlatır.Doküman dosyasından yararlanabilirsiniz.

İletişim:

Her türlü soru,sorun,görüş,öneri,tema alım işlemleri,tema kurulum işlemleri için site üzerinden özel mesaj yolu ile veya utku.kuk@hotmail.com adresinden mail yolu ile,skype üzerinden "expjah" nickini ekleyerek veya temanın doküman dosyasında belirtilen telefon numarasından bana ulaşabilirsiniz.

Ödeme Seçenekleri:

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CnkGn
    CnkGn's avatar
    Erkek

20 gün önce görsem direk alırdım , hayırlı satışlar hocam

yo yo yo 1-4-8-3 to the 3 to the 6 to the 9 representing the abq. what up biaatch! leave at the tone...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek
    CnkGn bunu yazdı

20 gün önce görsem direk alırdım , hayırlı satışlar hocam

eyw hocam,teşekkürler.

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek

satış güncel arkadaşlar.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek

Konuyu editleyemiyorum,satış fiyatı 30 TL olarak güncelledim..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek
    Nury bunu yazdı

Kardeş madem iş yapmak istiyorsun, temayı gelişitr biraz daha.Themeforest'deki temalarla karşılaştır. Revolution Slider ekleyebilirsin mesela, güzel olur. Ve resimleri biraz oval yap çok kuru olmuş güzel gözükmüyor, yada güzel bir çerçeveye al.

hayırlı satışlar.

Themeforest temasına göre yapsak alan çıkmaz hocam bu fiyata göre içinde birçok şeyi mevcut,slider revolution,nivo,flex üçünüde kullanabiliyorsun o şekilde ayarlı.Resimleri ayarlatacağım teşekkür ederim.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek

10 adet civarı satıldı arkadaşlar,işini görecek almak isteyen arkadaşlar varsa yazsınlar.

konu güncel, fiyat 30 TL

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1234567B
    1234567B's avatar
    Erkek

slider width 100% olsa daha iyi durur gibi.

arbeit macht frei
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek
    1234567B bunu yazdı

slider width 100% olsa daha iyi durur gibi.

evet düşündüm kodlarken biraz sıkıntı yaşadım öyle olunca kayıyor pekte ugrasmak istemedim ama daha iyi aynen hocam.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek

sağdaki telefon numarası sliderin genişliğini geçmeyeymiş iiymiş acayip gözüme battı :D

Turkey, Photographer. #socialmedia #photography #videography #interior #architectural #food #lifestyle #fashion #product #aerial #drone
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek
    Shephard bunu yazdı

sağdaki telefon numarası sliderin genişliğini geçmeyeymiş iiymiş acayip gözüme battı :D

sayfa sayısı azalınca kayıyor hocam sola doğru :D eyw yorum için :D

Toplam Hit: 4107 Toplam Mesaj: 15