folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Intel® Celeron® M Processor ULV 353 (512K Cache, 900 Mhz, 400 Mhz FSB)

Intel® Celeron® M Processor ULV 353 (512K Cache, 900 Mhz, 400 Mhz FSB)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

antivir-US bunu yazdı:
    -----------------------------

kardeşimin bilgisayarı p3 512 keş bellek,733 mhz, fsb msb bilmiyom,512 de sd ram var, win xp pro canavar gibi çalışıyo ama başka şeyler kurmazsan :)

Sadece tek iş için kullanacaksan xp pro gibim bişey kur,en temel yani ne lazım olacaksa sadece onları kur başka bişey yükleme o zaman iş görür.

Çünkü sen de bilirsin program kurdukça ağırlaşmaya başlıyo makina,ama en temel düzeyde kalırsa bi sorun olacağını sanmam...

sadece utorrent çalışacak üzerinde de bakalım bir (: çekiyorum şuan xp starter.. 

daha önce xp kurmaya çalıştığımda hata vermişti diye hatırlıyorum ama bakalım bir..

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Erkek

xfce kabuklu linux mint. it gibi çalışır valla.

torrent için de azureus kurarsın, mutlu mesut yaşarsın. bırak bilgisayar 10 sene açık kalsın istersen.

http://kocaer.me
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Media
    Media's avatar
    Erkek

Intel® Celeron® CPU 2,00GHz  1,99GHz 512 ram istediğim bütün her şeyi yapabiliyorum celeron deyip geçme aga :D

....
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek

sLeymN bunu yazdı:

antivir-US bunu yazdı:

kardeşimin bilgisayarı p3 512 keş bellek,733 mhz, fsb msb bilmiyom,512 de sd ram var, win xp pro canavar gibi çalışıyo ama başka şeyler kurmazsan :)

Sadece tek iş için kullanacaksan xp pro gibim bişey kur,en temel yani ne lazım olacaksa sadece onları kur başka bişey yükleme o zaman iş görür.

Çünkü sen de bilirsin program kurdukça ağırlaşmaya başlıyo makina,ama en temel düzeyde kalırsa bi sorun olacağını sanmam...

sadece utorrent çalışacak üzerinde de bakalım bir (: çekiyorum şuan xp starter.. 

daha önce xp kurmaya çalıştığımda hata vermişti diye hatırlıyorum ama bakalım bir..

onda başka sorun vardır,belki cd sorunludur

örneğin cd bootable olmayabilir veya başka şeyler, ne bileyim neyse işte...

eğer yine hata verirse ekranın okunaklı fotoğrafını çek bura koy 10dk i,çinde bilen biri ne olduğunu söyler,o hatanın ağzına sıçarlar :)

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

xubuntu kur makine de rahat etsin sende. :) 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

antivir-US bunu yazdı:

sLeymN bunu yazdı:

antivir-US bunu yazdı:

onda başka sorun vardır,belki cd sorunludur

örneğin cd bootable olmayabilir veya başka şeyler, ne bileyim neyse işte...

eğer yine hata verirse ekranın okunaklı fotoğrafını çek bura koy 10dk i,çinde bilen biri ne olduğunu söyler,o hatanın ağzına sıçarlar :)

hocam mesela ubuntu 9.04 u kuramamıştım bu cpu ile uyumlu değil gibi bir hata vermişti (:

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
Toplam Hit: 2002 Toplam Mesaj: 17