folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Intel Core2duo , 4 GB RAM , 512 Mb Ekran Kartı... Donanım Önerileriniz ?

Intel Core2duo , 4 GB RAM , 512 Mb Ekran Kartı... Donanım Önerileriniz ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotografci
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek
    40 GB diskin cache'i düşük olduğu için ona işletim sistemi kurmanı tavsiye etmem.1 TB diski 32 MB Cache'li 500+500 GB olarak al birini 2'ye böl sistem kur.4 GB ram alsan da 3 GB görecek sistemin.4 GB görse bile normal bir kullanıcı isen o kadarını kullanman çok zor.2 GB DDR3 1600 Mhz ram al derim ben.Daha çok performans alırsın.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Erkek
    GebesH bunu yazdı:
    -----------------------------

tamam overclock canavarı sen şahanesin 10 numara donanım bilgin var. senin 2008 model nos takılmış kapı kollarına beton dökülmüş şahin anlayışın Ferrariye denkse benimde diyecek bir şeyim yok zaten ayrı kulvarlardayız...

edit ve dipnot: kör cahili teknosaya salsak amd ve intel işlemcili dizüstlerini elle bi yokla bakalım hangisi daha sıcak desek karpuz seçer gibi seçer getirir tüm amd diz üstlerini kalkıpta şöyle overclock ettim ısınmıyo dümenleri yapmayın bana...

donanım tarihindeki en bilimsel açılımlardan biri olan amd'li-intelli dizüstüleri elleyerek ısınma testi'ni bize kazandırdın arkadaş..nos'lu şahin vs. ferrari olayını da es geçemeyiz tabi..

sende ekrandan görüntü gittiğinde monitöre tokat atarak düzeltmeye çalışacak bi zihniyet gördüm :)

anlamıyorum ki böyle teknik bir konu açıldığında neden herkes birden acayip bilgisayar ustası donanım ustası oluyor? ya da kendi bilgisayarının reklamını yapıyor herkes ? kendi toplamak istediği bilgisayarla ilgili fikirlerinizi alıyor napsın adam sizin bilgisayarı ?

http://kocaer.me
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Imba
    Imba's avatar
    Erkek
    o6u2 bunu yazdı:
    GebesH bunu yazdı:

tamam overclock canavarı sen şahanesin 10 numara donanım bilgin var. senin 2008 model nos takılmış kapı kollarına beton dökülmüş şahin anlayışın Ferrariye denkse benimde diyecek bir şeyim yok zaten ayrı kulvarlardayız...

edit ve dipnot: kör cahili teknosaya salsak amd ve intel işlemcili dizüstlerini elle bi yokla bakalım hangisi daha sıcak desek karpuz seçer gibi seçer getirir tüm amd diz üstlerini kalkıpta şöyle overclock ettim ısınmıyo dümenleri yapmayın bana...

donanım tarihindeki en bilimsel açılımlardan biri olan amd'li-intelli dizüstüleri elleyerek ısınma testi'ni bize kazandırdın arkadaş..nos'lu şahin vs. ferrari teorini de es geçemeyiz tabi..

sende ekrandan görüntü gittiğinde monitöre tokat atarak düzeltmeye çalışacak bi zihniyet gördüm :)

anlamıyorum ki böyle teknik bir konu açıldığında neden herkes birden acayip bilgisayar ustası donanım ustası oluyor? ya da kendi bilgisayarının reklamını yapıyor herkes ? napsın adam sizin bilgisayarı ?

AHAHAH çok iyi yazmışsın:D kasşldkşlaskdşlasd:D 

Kibar ve sertimdir, çok iyi dans ve ısrar ederim..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hacktorx
    hacktorx's avatar
    Erkek

AMD kullanıyorum 5 yıldır. arada bir işlemci değştirir ram takarım devam ederim.

çok yüklendiğim zamanlar çok oldu. öyle ısınma s.çma problemi filan yaşamadım. ama parçaların uyumu çok önemli.yani sadece amd işlemci ya da sadece intel işlemci pcyi iyi ya da kötü yapmaz.

bütün parçaları birbiriyle uyumlu marka ve modellerden al. yoksa sittin sene performans alamazsın. kullanım amacına göre belirlemen gerekir intel mi amd mi alcağını. şimdiden hayırlı olsun yine de :)

foruma yazdığına pişman olmuştur adam yaw sayenizde:D belki de adam pc toplamaktan vazgeçti kimbilir:D:D:D:D

artık hiçkimse beni yaşamıyor!! aşklarımı büyük kemanlarla çizdiler...içime belalar doğuyor.. yüzün parmaklarımın arasından kayıp yokoluyor...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugrahan45
    bugrahan45's avatar
    Erkek
    bu aralar tahribat müritleri bi yerden paramı vurdu ne. herkes makina topluyo.

Bengü il tuta olurtaçı sen Türk budun.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Metanet
    Metanet's avatar
    Erkek
    Amd almayı dü$ünmüyorum.

gerek thgtr gerek donanimhaberde gördüğüm kadarıyla amd ofis uygulamaları , görsel programlar ( ps , corel , 3d vs. ) de iyi ama oyunlarda pek bir performans sağlamıyor.

Onun için Inteldeyim (:

Burda cok felsefi bir yazi yazdigini dusun , ne sen yorul ne de ben yorulayım. İş yapılmayacaklar listem : hipokondriyak
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Metanet
    Metanet's avatar
    Erkek
    DarkSkull bunu yazdı:
    40 GB diskin cache'i düşük olduğu için ona işletim sistemi kurmanı tavsiye etmem.1 TB diski 32 MB Cache'li 500+500 GB olarak al birini 2'ye böl sistem kur.4 GB ram alsan da 3 GB görecek sistemin.4 GB görse bile normal bir kullanıcı isen o kadarını kullanman çok zor.2 GB DDR3 1600 Mhz ram al derim ben.Daha çok performans alırsın.

önbelleği aynı hocam.
    4 gb ram in 3 gb ını neden görsün sistem ?
    heralde o kadar sisteme xp 32 bit kuracak halim yok :)

4 gb ramide çok rahat kullanırım , 8 gb makineden biliyorum :)

Burda cok felsefi bir yazi yazdigini dusun , ne sen yorul ne de ben yorulayım. İş yapılmayacaklar listem : hipokondriyak
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Metanet
    Metanet's avatar
    Erkek
    GebesH bunu yazdı:

Söylediği gibi hard disk konusuna eğilmeni tavsiye ederim ciddi sıkıntı yaşayabilirsin 250 gb az gelir dersen bi 250 daha çak icabında, kaldıki Martech in sistemine yakın bir sistemim var sadece ekstra bir samsung 250 gb daha ekledim makinaya birde ram im 4 gb işletim sistemi 64bit vista da tavsiye ederim, anladığım akdarıyla online ya da single player oyunalrlada ilgileniyosun 64bit vista bildiğin performans harikası oyunlarda ısrarla tavsiye edicem...

Oyun konusunda ciddiysen klavye mouse ile ilgili bir kaç tavsiyede bulunabilirim :)

Te$ekkür ederim hocam , bundan daha iyileri tuzlu gelir :)

Toplam Hit: 4023 Toplam Mesaj: 19