İntel İ5 VS Amd Phenom X4
-
Kalite olarak(parça kalitesi,hız,düşük ısı,uzun süreli kullanım) ikiside birbiriyle yarışır. Ama fiyat bakımından İntel,AMD'nin yanına yaklaşamaz..
Hem kaLite hem düşük fiyat = AMD
Yok param boL yada ben kazıkLanmak istiyorum arkadaş diyorsan İntel al hocam :)
-
RevengeX bunu yazdı:
-----------------------------
Kalite olarak(parça kalitesi,hız,düşük ısı,uzun süreli kullanım) ikiside birbiriyle yarışır. Ama fiyat bakımından İntel,AMD'nin yanına yaklaşamaz..
Hem kaLite hem düşük fiyat = AMD
Yok param boL yada ben kazıkLanmak istiyorum arkadaş diyorsan İntel al hocam :)
-----------------------------i5 aldım daha yeni her türlü intel-nvidia akar :) testlerde de i5 önde. bi de şu OC ile amd iyi olur dalgasını bırakın artık intele OC yapılmıyo mu nasıl bi kıyastır anlamadım.
-
Beyler o akar bu akar demeyin nie daha iyi onu söleyin teknik konusun bizim elemanlar mesela 8 mb cashi oldugu için amd diyor hemde ucuz
-
-
karsilastirmayi i7'le yap i5'le degil.
guzel bir karsilastirma.

-
7-19 bunu yazdı:
karsilastirmayi i7'le yap i5'le degil.
guzel bir karsilastirma.

-----------------------------i7 pahalı
-

-
nolanded bunu yazdı:

-----------------------------Yani amd i5 i alıyor burda suanlık zaten bende amd düşünüyorum.Ama 965 BE dediği Black olan yani benim kastettiğim modelin bir üstü.Gerçi aralarında sadece 40-50 lira oynuyor.Bende black alırım sistemide amd olarak toplayıp herşeyi hallettikden sonra makinayı kurarım öyle 1-2 ay kullanırım baktım beklediğim gibi verimli değil 70 liralık bi soğutucu alır takarım güzel olr :)