Intel Q6600, Asus P5Q SE Anakart Ve 9800Gt Ekran Kartı Satılıktır
-
tam istediğim sistem :|
-
tam istediğim gibi ama pda alıcagım için bu sene de bilgisayar böyle kalcak sanırım
-
Ekran kartı açık artırmada satılmıştır.
Cia bunu yazdı:
-----------------------------Dos_Attach
sıfırı 210 lira 2 yıl garantilin 0 km kız gibi ilk tacizi sen yapacaksın
ikinci ele biçtigim fiyat 80 dir
-----------------------------80 liraya bi 3 ay beklersen alabilirsin sanırım.
ürünün hala 1.5 yıl garantisi var bunuda belirteyim.
-
Satışlar bitmiştir.
"mrb dostum o 3 parca urune toplam 150 lira veririm kabul edersen haber ver. "
mesajını yazan Drawlord adlı arkadaşa bir adet sakız tarafımdan hediye edilecektir.
-
şakamısın lan sen stifler 1 lira wermedigime dua et 775 soket anakartı nabim allam yha ..
-
Drawlord bunu yazdı:
-----------------------------
şakamısın lan sen stifler 1 lira wermedigime dua et 775 soket anakartı nabim allam yha ..
-----------------------------lanlı lunlu konuşma. karşında dilenci yok gel ben sana vereyim 1 lira biriktirir bişeyler alırsın kendine
-
Stifler bunu yazdı:
-----------------------------gittigidiyor'a da koydum. gg'deki fiyatlar ortalama;
Ekran kartı: 152,50
anakart: 109,90
işlemci: 209,90
açık artırma olduğu için fiyatların artma ihtimali var. Teklifleri buna göre alabilirim :)
Hacım Kredi kartı olursa ekran kartı ile işlemciyi alayımPazarlık olsun
Ekran kartı : 145 tl
İşlemci :195 tl
olsun hemen trink alayım hacım.Vericek gibi olursan bana mail atabilirsin.
-
775 soketi ne yapaçakmış LGA1366 alaçaksın anakarta 350 işlemçiye 500 rama 250 en az vereçeğin miktardır 1100 tl varsa hala gelip burda milletin konusunun içine niye ediosun birader anlaşılan para çok sende yada çepte kuruş yok hava atmayı çok seviyosun aklı mantığı ve çok fazla parası olmayan herkes için soket 775 hala en uygun seçimdir %20 fazla performans için gidipde 2 katını bişeylere vermem vereçek varsada yolu açık olsun ...
-
venom88 bunu yazdı:
775 soketi ne yapaçakmış LGA1366 alaçaksın anakarta 350 işlemçiye 500 rama 250 en az vereçeğin miktardır 1100 tl varsa hala gelip burda milletin konusunun içine niye ediosun birader anlaşılan para çok sende yada çepte kuruş yok hava atmayı çok seviyosun aklı mantığı ve çok fazla parası olmayan herkes için soket 775 hala en uygun seçimdir %20 fazla performans için gidipde 2 katını bişeylere vermem vereçek varsada yolu açık olsun ...
Hacım kimee dedin yaaa anlamadım ? Adam bi alıntı yapar canım -
bişi sorucam bu quad core larda donma sorunu oluyormuş doğrumu?