folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İntel"İ Neden Sevmiyoruz????

İntel"İ Neden Sevmiyoruz????

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    harddeath0070
    harddeath0070's avatar
    Erkek
    ya benim kafama bişey takıldı tahribat inteli neden sevmiyoda amd yi seviyo performansımı düşük yoksa microsoftamı kılsınız nedendir ? :)

Kafan seni dağıtmadan sen onu dağıt...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek
    amd daha iyi bence hemde yahudi friması ve tekelci bi avuç dallama oldukları için ayrıcada sevmiyorum

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

biraz zevk, biraz tecrübe... kişiye göre değişiyor.

ben intel'ciyim (:

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gastarbeiter
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek
    tövbede microsoft a kıl mıl ne dion lan : D inteli sevmioruz çünki hem kazık hemde çok saat çalı$tıksan sonra sıçalak oluo o yüzden bide birazcık ipnelik var o yüzden ^^
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek
    çok fazla büyük bi sempatizan olduum sölenemez ama işlemci konusunda seçimim inteldir genel kaygı olarak bunu takım tutma modunda yaşamak enteresan gelir bana hep zaten

tahribat.com a can feda
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

intel nerdeyse tekeldi kısa zamana kadar, ordan gelen bi düşmanlık var.

Daha önemlisi AMD ile aynı performansta işlemciler intel'de daha pahalı. Ancak bir kesim bunun sebebinin intel kalitesi olduğunu iddia ederek aynı hızdaki hiçbir işlemcinin intel'in yerini dolduramayacağını söylüyor.

AMDnin daha performanslı olduğunu düşünenler de var. Özellikle AMD yeni standartlar oturtmaya çalıştıktan sonra.

(AMD bir süre önce tek belirleyici etkenin işlemci hızı olmadığını iddia etmiş ve farklı özellikleri ön planda ürünler piyasaya sürmüştü.

Hangisi doğru/yanlış tartışmasına girmeden objektif bir yazı yazdım.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    harddeath0070
    harddeath0070's avatar
    Erkek
    neden kimse yorum yazmıyo yoksa benim gibi neden sevmediginizi bilmiyomusunuz :D ben ahribatta kimse sevmiyo diye sevmiyorum ama tahribat neden  sevmiyo onuda bilmiyorun :F xD

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    harddeath0070
    harddeath0070's avatar
    Erkek
    pardon yorum yazılmış gözükmedi :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kalibre
    kalibre's avatar
    Erkek
    zamanında forumda tartışması çook oldu bunun ama bana sorarsanız amd tabiiki intel biras ibne az götveren ama çook muhterem bi marka

Herkesin hayatına kimse karışamaz
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    biz ailecek intelciyiz, dedemin dedeside intelciydi hatta tüm sülalecek intelciyiz hepimiz inteliz adında bile asalet var meletin İnTeL :D

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Exclusive
    Exclusive's avatar
    Erkek

Intel AMD'nin bir yıl önünde şuanda. Bunu herkes söylüyor AMD yerinde sayarken Intel actı arayı. 2008 ilk 3 ayı içerisinde Intel Yeni işlemcisini çıkartıcak AMD işlemcilerin  yarısı bu demek oluyor ki performans -%50 hayır Performans +%50 olucak

Boyut olarak AMD'nin yarısı kadar yani AMD bir işlemciye 1 transistor koyarken Intel 2 transistor koyabilecek

"Intel’in yeni 45 nm (bir nanometre bir metrenin milyarda biridir) teknolojisine dayanan işlemcileri, 65 nm teknolojisine dayanan daha önceki işlemcilerindeki transistör yoğunluğunu iki katına çıkarıyor. Intel’in yeni formülünü kullanan dört çekirdekli işlemcilerin her birinde 820 milyon transistör bulunuyor"

Toplam Hit: 3473 Toplam Mesaj: 26