Intelligent Monsters - IMON

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

Hocam projede başarılar dilerim. 

Bizim de bağış yapıp yatırımcı olabileceğimiz bir durum olur mu peki? Çok anlamadığım için soruyorum. Öyle ise bizler de 10-20 dolar ateşleyelim, ileride belki sayende Zengin oluruz :) 

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TxT
    TxT's avatar
    Erkek

valla helal olsun ben ücreti mukabilinde bile alır desteklerim ne gerekiyorsa 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wh0
    wh0's avatar
    Homo

efendim ilginize tesekkur ederim. bagis vs gerek yok.

ingilizce olmasi sart degil ama yorum, RT ve Like iyi olur....

bu isler malesef twitter hype'i ile yuruyor...

TBT Jeton'unu da chiliz aginda basmayi dusunuyoruz.

dolarlarınızı TBT jeton'una değer katmak için kullanırsınız.

seyhimiz herkese ilerleyen zamanlarda bedava dağıtıcak...

IMON'da bi ekosistem projesi... jetolarınızı kimseye bagli olmadan merkeziyetsiz olarak alıp satabileceğiniz platform.

🏴‍☠️Hi'dan gelen varır Who'ya, Hi'da onun adıdır Who'da...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek
    Ziraatci bunu yazdı

Bundan nasil alacaz yada nerde satacaz bildigin bilal hesabi yapin bize

+1226 (binikiyüzyirmialtı)

anca gidersin...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    wh0 bunu yazdı
    yolbulucu bunu yazdı

coin ayağına sikecek keriz kaldı mı ya hala ? 

zaten söyledim. token satmak vs istemiyorum.. (tarikat muridlerine bisey satmayacagimizi da soyledim hersey bedava)

chiliz ağının kendisinden grand desteği bekliyorum...

guclu bir ag. blockchain gelistirme ekosistem yaratma konularında zayiflar ama kendi dallarında futbol vs spor dallarında cok güclüler...

IMON yoneticilerinin tamamı Chiliz'in kendi ağının moderatorleri.. Alliance memberları :)

o yuzden bos yorumlar sadece atan icin zaman israfı olacaktır.

hacı abi sen satmasan da birileri gelip bu platforma para basacakki para kazanasın. gidip boşuna o kadar emek vermemişsindir.

paragraf paragraf yazmışın nasıl bi sorunu çözdüğünü anlamamış insanlar.

20 liraya canva alıyosun inanılmaz işine yarıyo, banner yapıyosun onu yapıyosun bunu yapıyosun

20 liraya spotify alıyosun müzik dinliyosun eğleniyosun vs.

e sen napıyon ? renkli canavar mı çıkarıyon ekranda ? parayı gömen niye gömecek bu platforma daha çok para kazanırım umuduyla mı ? e o zaman bu bildiğin ponzi/keriz sikme .

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wh0
    wh0's avatar
    Homo
    yolbulucu bunu yazdı
    wh0 bunu yazdı
    yolbulucu bunu yazdı

zaten söyledim. token satmak vs istemiyorum.. (tarikat muridlerine bisey satmayacagimizi da soyledim hersey bedava)

guclu bir ag. blockchain gelistirme ekosistem yaratma konularında zayiflar ama kendi dallarında futbol vs spor dallarında cok güclüler...

IMON yoneticilerinin tamamı Chiliz'in kendi ağının moderatorleri.. Alliance memberları :)

hacı abi sen satmasan da birileri gelip bu platforma para basacakki para kazanasın. gidip boşuna o kadar emek vermemişsindir.

20 liraya canva alıyosun inanılmaz işine yarıyo, banner yapıyosun onu yapıyosun bunu yapıyosun

e sen napıyon ? renkli canavar mı çıkarıyon ekranda ? parayı gömen niye gömecek bu platforma daha çok para kazanırım umuduyla mı ? e o zaman bu bildiğin ponzi/keriz sikme .

gözden kaçırdığınızı düşünüyorum.

ilk mesajda da soyledigim gibi

Chiliz ağının;

• dEX
    • NFT Market
    • Stake
    • Launchpad
    • CNS (Chiliz Name Service)
    • AI (finansal veriler uzerine egitilmis, finansal okuryazarligi olmayanlar icin teknik ve temel analiz yapabilen fiyat hareket yonu ve destek direnc noktalarini belirleyebilen bir model)

ekosistem'in ihtiyacı olan projelerinin tamamını kapsar ve zincir uzerinde hicbir alternatifi yok.

mainnet ve testnet uzerinde kullanabilirsiniz.

wh0 tarafından 31/Oca/24 23:55 tarihinde düzenlenmiştir

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdiburak
    erdiburak's avatar
    Erkek

Başarılarınızın devamını diliyorum takipteyim.

| GTP | TBT | Desinatör | icrypex.net | https://biyogra.fi/erdiburak
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Erkek

Sonuna kadar okudum ben bundan nasıl para kazanırım anlamadım :D

Take my money hocam sonra x100 x300 yapsın :D

İmzalamazsam ne olcak?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    wh0 bunu yazdı
    yolbulucu bunu yazdı
    wh0 bunu yazdı
    yolbulucu bunu yazdı

Chiliz ağının;

• dEX
    • NFT Market
    • Stake
    • Launchpad
    • AI (finansal veriler uzerine egitilmis, finansal okuryazarligi olmayanlar icin teknik ve temel analiz yapabilen fiyat hareket yonu ve destek direnc noktalarini belirleyebilen bir model)

ekosistem'in ihtiyacı olan projelerinin tamamını kapsar ve zincir uzerinde hicbir alternatifi yok.

bro bak eline sağlık ışıklı mışıklı güzel site yapmışın, çok ta tatlı çocuksun. lakin ben hala ne sorununu çözüyor anlamadım. lançped mançped, çiliz miliz diyon da ne olm bunlar ? günde 12+ saat pc başındayım, sıçarken elimde telefon var ben bilmiyorum ne işe yaradıklarını. muhtemelen bi işe de yaramıyolar :D yaradığı söylenen işler zaten bu sektörün uydurması şeyler. dışardan bakınca ponziden başka bişey görmüyorum bu yüzden.

normal sıradan bir insanın nasıl bir ihtiyacını çözüyor ki bu çiliz para kazanıyor sen ordan para kazancaksın? bak konuna bi allahın kulu gelip şey yazmış mı "aa süper lan şu sorunumu çözer, ben bundan şu şekil istifade ederim". bütün mesajlar "ooo süper buna nasıl 10 atıp 1000 alırız??" 

bu çilizdir imondur nasıl bir hizmet verip nasıl bir fayda sağlayıp para kazanacak ki sen ordan para kazancaksın mesela ? anca biri gelecek diyecek ki "ben galatasaray token alıcam, içimden geldi" başka da makul bir gelir kapısı görmüyorum. 

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wh0
    wh0's avatar
    Homo
    yolbulucu bunu yazdı
    wh0 bunu yazdı
    yolbulucu bunu yazdı
    wh0 bunu yazdı
    yolbulucu bunu yazdı

Chiliz ağının;

• dEX
    • NFT Market
    • Stake
    • Launchpad

bro bak eline sağlık ışıklı mışıklı güzel site yapmışın, çok ta tatlı çocuksun. lakin ben hala ne sorununu çözüyor anlamadım. lançped mançped, çiliz miliz diyon da ne olm bunlar ? günde 12+ saat pc başındayım, sıçarken elimde telefon var ben bilmiyorum ne işe yaradıklarını. muhtemelen bi işe de yaramıyolar :D yaradığı söylenen işler zaten bu sektörün uydurması şeyler. dışardan bakınca ponziden başka bişey görmüyorum bu yüzden.

normal sıradan bir insanın nasıl bir ihtiyacını çözüyor ki bu çiliz para kazanıyor sen ordan para kazancaksın? bak konuna bi allahın kulu gelip şey yazmış mı "aa süper lan şu sorunumu çözer, ben bundan şu şekil istifade ederim". bütün mesajlar "ooo süper buna nasıl 10 atıp 1000 alırız??" 

bu çilizdir imondur nasıl bir hizmet verip nasıl bir fayda sağlayıp para kazanacak ki sen ordan para kazancaksın mesela ? anca biri gelecek diyecek ki "ben galatasaray token alıcam, içimden geldi" başka da makul bir gelir kapısı görmüyorum. 

günümüze kadar şansınızın pek yaver (herşeyi ponzi scam olarak gördüğünüz için) gitmediğini anlıyorum.

web3 teknolojilerine dair bilgi ve deneyim eksikliğinizin farkındayım. 

blockchain web3 defi gamefi gamblefi gibi alanlara adım atmadan önce, benzer durumdaki kullanıcıların ciddi destek ve danışmanlık alması gerektiğini düşünüyorum.

yatırım yapmadan önce sektör hakkında yeterli bilgi ve deneyim edinmenizi tavsiye ederim

çünkü bu, hem güvenlik açısından önemli hem de olası zararları önlemenize yardımcı olacaktır

ayrıca, test ağları üzerinde pratik yaparak kendinizi geliştirebilirsiniz.

unutulmamalıdır ki, sektörde en çok zarar eden genellikle bilgi eksikliği nedeniyle işlem yapan cahil yatırımcılardır.

Toplam Hit: 11082 Toplam Mesaj: 105
imon intelligent monsters