folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder İnternet - Modem Sorunu

İnternet - Modem Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilinmeyen
    Bilinmeyen's avatar
    Erkek

---

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    hacı amcaoğluyla beraber girelim dedik durmadan bağlantı kablosu yerinden çıkıyor tak çıkar tak çıkar başlarım ha kendi modemi kurdum böyle işin varya ağzı tadıyla bi radyo dinleyemedim anasını satayım

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Bir dosya-program acmak icin yuzdefa tiklamak zorunda kaliyorsan, sistem kaynaklarinini kullaniminda problem var demektir, gorev yoneticisinden standarttaki islemci ve ram kullamina baksana,anormal sekilde bellek veya cpu kullanan bir servis varmi? Internet sorunudu buyuk ihtimalle karsi taraftan(telekom) dir.Tabi telefon kutusundan evine giren hattin iyi izole edildigini,yama yama olmadigini varsiyiyorum...100defa format atmissin ama niyeyse formatin cozum olmadigini gorememissin :) 101. formati atma :D ...format cozum degildir,psu arizalansa format atan nesilden olmayin ;)

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yakupcemil
    yakupcemil's avatar
    Erkek
    387.4 kbps = 47 KB/s
    saçmalık 1024sınırsız adsl kullanıyom

sanat için soyunanlar acaba Allah için giyinerler mi
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    orena
    orena's avatar
    Erkek
    otomatik güncelleştirmeleri açık bırakmış olmayasın, çaktırmadan acayip indiriyor.

Hayattan istediklerimi alamadım, çok param yok, onu bırak bir evim bile yok, hatta arabam da yok, zor geçiniyorum, hayat filmlerdeki gibi değil. İki çocuğum var, ihtiyaçlarını zor karşılıyorum babam diyip sarılmasalar hayat hiç çekilmezdi.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilinmeyen
    Bilinmeyen's avatar
    Erkek

---

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilinmeyen
    Bilinmeyen's avatar
    Erkek

---

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilinmeyen
    Bilinmeyen's avatar
    Erkek

---

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Frosttear
    Frosttear's avatar
    Erkek
    svchost la ilgili benımde problemım vardı...panda titanium kur halledior...ama halllettikten sonra bilgisayar cok sacmaladı bende format atmak zorunda kaldım...pandamı temizlerken onemli belgeleri sildi yada saten kötüydü makina iicemi gitti bilemiorum...ama madem deepfreeze var diorsun svchost icin panda titanium antivirüs denemeni tavsiye ederim...
Toplam Hit: 4313 Toplam Mesaj: 20