İnternet - Modem Sorunu
-
---
-
hacı amcaoğluyla beraber girelim dedik durmadan bağlantı kablosu yerinden çıkıyor tak çıkar tak çıkar başlarım ha kendi modemi kurdum böyle işin varya ağzı tadıyla bi radyo dinleyemedim anasını satayım
-
Bir dosya-program acmak icin yuzdefa tiklamak zorunda kaliyorsan, sistem kaynaklarinini kullaniminda problem var demektir, gorev yoneticisinden standarttaki islemci ve ram kullamina baksana,anormal sekilde bellek veya cpu kullanan bir servis varmi? Internet sorunudu buyuk ihtimalle karsi taraftan(telekom) dir.Tabi telefon kutusundan evine giren hattin iyi izole edildigini,yama yama olmadigini varsiyiyorum...100defa format atmissin ama niyeyse formatin cozum olmadigini gorememissin :) 101. formati atma :D ...format cozum degildir,psu arizalansa format atan nesilden olmayin ;)
-
387.4 kbps = 47 KB/s
saçmalık 1024sınırsız adsl kullanıyom -
otomatik güncelleştirmeleri açık bırakmış olmayasın, çaktırmadan acayip indiriyor.
-
---
-
---
-
---
-
svchost la ilgili benımde problemım vardı...panda titanium kur halledior...ama halllettikten sonra bilgisayar cok sacmaladı bende format atmak zorunda kaldım...pandamı temizlerken onemli belgeleri sildi yada saten kötüydü makina iicemi gitti bilemiorum...ama madem deepfreeze var diorsun svchost icin panda titanium antivirüs denemeni tavsiye ederim...
Toplam Hit: 4313 Toplam Mesaj: 20