İnternet Alışverişinde Kandırıldım
-
gitti gidiyor baya kötü hiç alışveriş yapmadım ve rahatım
-
Gittigidiyor'un her ne kadar menüler arasında hazine gibi saklasada bi müşteri hizmetleri var.
http://yardim.gittigidiyor.com/musteri-hizmetleri/aliciyim/saticiyla-iletisim-kurmak
Buradan aldığın ürünü seç sana sistem bi kod verecek onu telefondaki çalışana söyle o yardımcı olacak. Ayrıca satıcının Gittigidiyor'u hiçe sayarak elden teslim yaptığınıda belirt.
-
gittigidiyor hiç sallamıyor bu durumları benim voip dede öyle olmuştu sözde garantisi var ama kimse kabul etmiyor gittigidiyor hiç kabul etmiyor batsın orp çocukları
N11 tüketici yanlısı alacaksanız ordan alın
-
odemeyi nasil yaptin
-
alicem bunu yazdı
odemeyi nasil yaptin
kartla tek çekim
-
ücretini onayladın mı ?
-
arkadaşım şuan mağazadan çıktı adam başka ürün vermiş bunu nasıl kanıtlarım ? Gittigidiyordan habersiz işlemin suçu ne
edit: ücreti onayladım
Ziraatci tarafından 05/Eki/16 16:05 tarihinde düzenlenmiştir -
hocam bak samimiyetimle söylüyorum. Git adamı bul zaten bulaileceğin bi adammış Ürünü al önüne koy oturttur bi sandelye varsa sende otur. ve şöyle de "sen kimi sikiyon amk" Sonra baktın adam tırsmıyo anasını sik indirebileceğin bi kalıptaysa indir geç acıma polis molis takma kafana. Ha indiremeyeceğin bi tipse muştayla falan git çeneye bi koydunmu daha noluyo demeden bayılır zaten ürünüde orda bırak gel.
Edit: Korkanın çocuğu olmaz....
Nvidia tarafından 05/Eki/16 16:13 tarihinde düzenlenmiştir -
Yeni verdiği üründe 60 cm yazıyo simdi kanitta var müşteri hizmetlerine yazdım bakalım
-
Gençler gittigidiyor u ne kötülüyonuz la. geçen sene bi ürün aldım iade ettim ortalık karışık o ara, 3 ay geçti unutmuşum iade istediğimi adamlara söyledim rahat olun paranızı iade edeceğiz dediler biz ilgileniyoruz dediler hallettiler.
n11 olayı da tam aksini duydum defalarca müşteriye ne halin varsa gör tarzı tavırları olmuş ama hiç alış veriş yapmadım.
abi destek mestek geziyorsun gittigidiyorda orada sistem arızası falan diyorsun orada müşteri hizmetleri ile görüşebiliyorsun oradan söyle onaylamadıysan o parayı vermezsin. kargo takip nosu yok dicen ürün gelmedi dicen sonra ürünü adama iade et.
yazıktır iade et. he çok artiztik yapıyorsa s.kerler de o zaman kafana göre takıl