folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder İnternet Alışverişinde Kandırıldım

İnternet Alışverişinde Kandırıldım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csr288
    csr288's avatar
    Erkek

gitti gidiyor baya kötü hiç alışveriş yapmadım ve rahatım 

Bu site bağımlılık yapıyor şimdi fark ettim tarih 1 haziran 2011 saat 00:02
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Gittigidiyor'un her ne kadar menüler arasında hazine gibi saklasada bi müşteri hizmetleri var.

http://yardim.gittigidiyor.com/musteri-hizmetleri/aliciyim/saticiyla-iletisim-kurmak

Buradan aldığın ürünü seç sana sistem bi kod verecek onu telefondaki çalışana söyle o yardımcı olacak. Ayrıca satıcının Gittigidiyor'u hiçe sayarak elden teslim yaptığınıda belirt.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

gittigidiyor hiç sallamıyor bu durumları benim voip dede öyle olmuştu sözde garantisi var ama kimse kabul etmiyor gittigidiyor hiç kabul etmiyor batsın orp çocukları

N11 tüketici yanlısı alacaksanız ordan alın

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alicem
    alicem's avatar
    Erkek

odemeyi nasil yaptin

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ziraatci
    Ziraatci's avatar
    Erkek
    alicem bunu yazdı

odemeyi nasil yaptin

kartla tek çekim

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Biyoteknoloji
    Biyoteknoloji's avatar
    Erkek

ücretini onayladın mı ?

Love is nothing without fucking.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ziraatci
    Ziraatci's avatar
    Erkek

arkadaşım şuan mağazadan çıktı adam başka ürün vermiş bunu nasıl kanıtlarım ? Gittigidiyordan habersiz işlemin suçu ne 

edit: ücreti onayladım 

Ziraatci tarafından 05/Eki/16 16:05 tarihinde düzenlenmiştir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nvidia
    Nvidia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hocam bak samimiyetimle söylüyorum. Git adamı bul zaten bulaileceğin bi adammış Ürünü al önüne  koy  oturttur bi sandelye varsa  sende  otur. ve şöyle de "sen kimi sikiyon amk" Sonra baktın adam tırsmıyo anasını sik indirebileceğin bi kalıptaysa indir  geç acıma  polis  molis  takma  kafana. Ha  indiremeyeceğin bi tipse muştayla falan git çeneye bi koydunmu daha noluyo demeden bayılır zaten ürünüde  orda bırak gel. 

Edit: Korkanın çocuğu olmaz....

Nvidia tarafından 05/Eki/16 16:13 tarihinde düzenlenmiştir

Milyarlarca yıl ölüydüm dirildim ve tekrar dirilmemek üzere öleceğim günü bekliyorum!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ziraatci
    Ziraatci's avatar
    Erkek

Yeni verdiği üründe 60 cm yazıyo simdi kanitta var müşteri hizmetlerine yazdım bakalım

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oinomaos
    oinomaos's avatar
    Erkek

Gençler gittigidiyor u ne kötülüyonuz la. geçen sene bi ürün aldım iade ettim ortalık karışık o ara, 3 ay geçti unutmuşum iade istediğimi adamlara söyledim rahat olun paranızı iade edeceğiz dediler biz ilgileniyoruz dediler hallettiler.

n11 olayı da tam aksini duydum defalarca müşteriye ne halin varsa gör tarzı tavırları olmuş ama hiç alış veriş yapmadım.

abi destek mestek geziyorsun gittigidiyorda orada sistem arızası falan diyorsun orada müşteri hizmetleri ile görüşebiliyorsun oradan söyle onaylamadıysan o parayı vermezsin. kargo takip nosu yok dicen ürün gelmedi dicen sonra ürünü adama iade et.

yazıktır iade et. he çok artiztik yapıyorsa s.kerler de o zaman kafana göre takıl

Anıl
Toplam Hit: 3169 Toplam Mesaj: 24
sahtekar satıcı