folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Internet Bağlantı Problemlerim

Internet Bağlantı Problemlerim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nights_judge
    nights_judge's avatar
    Erkek
    Nomm bunu yazdı
    nights_judge bunu yazdı

dost onların verdiği değil de pc dnsi kaç alıyor? ve baglantı koptugunda modem arayüzüne girip bir bak ip almısmı? downloadın kaç falan?

Bağlantı koptuğunda modem arayüzüne erişemiyorum laptoptan bağlanıyorum.. Modemdeki yanması gereken tüm ışıklarda yanıyor.. Fakat sayfa açmaya çalıştığımda sayfayı açmıyor yani ..

bağlantı koptuğunda modem arayüzüne erişemıyorsan   sorun kesinlikle hattan değil.. ya modeminde sorun var ya da bilgisayarında.

edit: kabloyla bağlantı kur bir süre wirelessi kapat. sorun düzeliyorsa wireless sorunlu. düzelmıyorsa farklı pc veya farklı modem dene ki sorunun hangisinde oldugunu kesinleştir

nights_judge tarafından 04/Şub/13 01:00 tarihinde düzenlenmiştir

Yıllarca parazit gibi yaşayıp kim güçlüyse ona yakınlaşıp bizde sizdeniz pozu veren kişilik yoksunu yalaka köpekler;Bizim VATAN sevgimizi hayal bile edemezsiniz.Bizim adımız SONSUZLUĞA uzanırken; Çok ucuza sattığınız karekterlerinizi,büyük bedeller ödeyipte geri alamadığınız zaman adınızın sadece OYUNCAKÇI dükkanlarında satılan ucuz kuklalara verildiğini göreceksiniz..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balyoz99
    Balyoz99's avatar
    Erkek

Tplink'in aq hocam hat değerlerin iyi. TTnet kabloyla bağlanmanı söyler ama yapman gereken şey farklı bir cihazla denemek. Büyük ihtimalle tefonunda wireless vardır. Laptop'ta bağlantı koptuğu anda farklı cihazla da giremezsen sorun modemdedir.

arbeit macht frei
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nomm
    Nomm's avatar
    Erkek

Birde internet lag veya ping yada düşme artık neyse bu problem "Minecraft" oynarken sıklıkla yaşıyorum..

Bugün tekrardan TP-LİNK'i aradım. Geçen sefer aradığımda kanal aralığını 11 yapmamı istemişti.

Bu sefer önce 6 yaptırıp hızınıtestet.com sitesinden hız testi istedi..

Ping: 102ms

Hız: 3.91Mbps çıktı..

Kanalı 4 yapıp hız testi yapmamı istediğinde

Ping: 43ms

Hız: 3.62Mbps

Kanal aralığını bu sefer 4 te kalmasını istedi.. Bu kanalın şuan için boş olduğunu dile getirdi ve ardından tekrardan Türk Telekomu aramamı hat değerini kontrol ettirip 12.7 olan SNR MARGIN değerimin min. 15'e çıkartılmasını istemem olduğunu söyledi...

Kendilerinin 4-6 ve 11 kanallarını kullandıklarını söyledi.. Bağlantınızda problem olursa bu kanalları denememi söyledi..

Ben şuanda kime inanacağımı şaşırdım.. Daha önceden ta ki eski modemim Airties yanana kadar 5 seneye yakın kullandım. Başıma hiç böyle birşey gelmedi..

Bir de TP-LİNK her aradığımda 20 dk net bekletiyorlar arkadaş nasıl bir santral bu anlamış değilim..

Nomm tarafından 05/Şub/13 19:26 tarihinde düzenlenmiştir

Aganta Burina Burinata
Toplam Hit: 3031 Toplam Mesaj: 14