İnternet Cafe İçin Şahane Eleman
-
puhahahahah :) Bende ilan verem dur :)
muhasebe mezunu işletme okuyan
300 saat ingilizce 120 saat bilgisayar 5188 sayılı ög kanuna uygun sertifikam ve BA2 ehliyetim var
asgari ücret + SSK +yemek+Ulaşım Türkiyenin heryerinde çalışırım (istanbul hariç)
-
Excalibur001 bunu yazdı:
-----------------------------
jajajjajaj senden en iyi pezevenk olur sadasdas :D
-----------------------------Ne alaka, adam gibi iş arıyor nerelere çekiyorsun konuyu.
-
Hoca cuma namazını görmemişim kusura bakma (: Ayrıca Öle güsel annatmıssınki kendini o sölediim meslek için ideal gibi bişiysin dedim ama sorry alıncaanı bilmiodum :)
-
Alperim bak sana göre iş vardı ama sen ist a gelmiyormussun, yazık. bu arada ist da iş arayanlar varsa bilelim. Elime kaç kere iş ilanı çıkdı tanımadığım için iş arayan başkaları girdi işe. Bi azrail_baba ya php biliyorsan gel Amerikan şirketinde iş var, dolar üzerinden maas alacaksın dedim adam ben yapamam dedi. Ulan neyi yapamayacaksın, senden iyisini mi bulacaklardı :)
-
italyan bunu yazdı:
-----------------------------Bi cafenin içine girmeden içerdeki tüm makinaları etkisiz hale getirecek teknolojiye sahiptir.Lakin cihazlar pahalıdır.
-----------------------------
nasıl yapıyom emb filanmı? :D
sabotajı bende yaparım hacı da müşteri bulmak zor :D
-
arkadas " istediği her telfonu dınleyebılır" demiş amk...adam FBI den felan mı acaba ?
-
tam aradıgım gibi insan.. kafa dengii .. ama işte.. bizde kafeyi kapatıcaz.. :s + bizim bulundugumuz bölgeye gelmeyeceğini tahmin ediyorum :)
-
Hocam telefon dinleme zart zurt basit işlerde maliyeti yüksek.Cep teller belirli frekanslarda baz istasyonları ile iletişime geçer sen o frekansı dinleyeceksin.ama frekans dinlemekle olmuyo elemanlar işi sıkı tutmuşlar şifreli yani.Şifre çözülür elbet ama cihazlar para istiyo.Bİrde kanunlara göre bu tarz cihaz yapmak yasak.Bilgisayarları etkisiz hale getirme olayıda baya maliyetli emb olayı doğru.tesla bobinine bişeyler ekleyerek güçlendiriyorsun.Açık havada çalışması için güzel bir kimyasal pil ayarlıyosun.Ama baya pahalı lazım olan şeyler nerden baksan aşağı yukarı 400-450 dolar eder.Basit şeyler yaparsın ama makinaları bozmaz.
Bilgisayardan başka bişeyden anlasam o alandada iş isteyeceğim ama oda olmuyo bi ara ufak çocuklara ders veriyodum.İtina ile fizik,kimya,matematik öğretilir.ama okullar kapanıyo artık kimse yollamıyo çocuğunu.Artık başka bişey bulucaz.KAfesini kapatmayan varsa bandırma-erdek farketmez mutlaka gelirim çalışmak için.