İnternet Cafe Programı
-
ya her makinayı felan kontrol edionuz ya. o programlardan bulabileceğimiz bir yer warmı ama cracki felan da olması lazm
-
easy client fln gibi mi onları bulmak zor ... kazaa da fln ancak onun dısında onlar cd olarak satılır ...
-
Remote Snap Shot var downloads.com da olmalı bi zamanlar bende vardı güzel yani işine yarar
-
ben cafede calsıyorum abi ana makınadan masa acma masa kapama masaları ilzeme masları kpatma yonetme kontrol etme programlını kapatma ws bir suru sey war ozellıkleri baya genıs :) programın adi ecafe www.bsoft.com dan cekebılırsın abi sonra onun key inide bulman lasım :P hayılı işler sana
-
Jerusalem Arkadas aradigin programi bu sayfada bulabilirsin ( MasterEye XL 4.0 ) http://www.mastereye-dwp.de/start1.htm?download.htm
Cracki Su an ama sadece version 3 var benim bulabildigim kadar. -
sunuda soyleyeyim ayni sayfadaki
MasterProtect 2.0 programi aradiginki gibi bi dene -
-
sıfatsız o programın açığı var para felabn çala biliyorsun:)
-
No_MeRCy bunu yazdı:
-----------------------------
ben cafede calsıyorum abi ana makınadan masa acma masa kapama masaları ilzeme masları kpatma yonetme kontrol etme programlını kapatma ws bir suru sey war ozellıkleri baya genıs :) programın adi ecafe www.bsoft.com dan cekebılırsın abi sonra onun key inide bulman lasım :P hayılı işler sana
-----------------------------
abü sen nasıl keysiz kullanıon sende wardır key onuda ver hele.
-
jerusalem gardas -serials 2000- programina bak orda vardir key aradigin prorama
-
Dark abü program yazcam diyodun cafeler için güsel bi program yaz işte :)
ben bi tane yaptım bi ara uğraşmıştım ama ağ üzerinden kontroller beni aşmıştı sonra sıkıldım bıraktım. şimdi www.program.arsivi.com adresinde war. adı quick net mi öyle bişeydi.
Toplam Hit: 5576 Toplam Mesaj: 20