İnternet Cafe Sahibi Olanlar Tanıtsın Kendini
-
İlk Ben Başlayım
Mycity İnternetcafe
istanbul Zeytinburnu Çırpıcı Mah Yenikarakol Sokakta 16mb Net Keyfi Güçlü Konfigrasyon Pcler İle Hizmetinizde
Pc Sayısı Şimdilik 10 adet Hepsinde 21'5 inc Led Monitör mevcut
-
Antalya Lara Blue Bilgisayar bekleriz.
-
ben devrettim cafeyi rastgeldi cafe ve playstation salonu vay bee
-
Eskişehir Campusnet 3X8192 net hızı 86 bilgisayar 1 server 21.6" monitor ve yüksek özellikli oyun makınaları ile hizmetinizde :)
-
(adana) Sarıçam Gençlik ve Eğlence Merkezi 7 bilgisayarlı cafe+5ps+2 adet bilardo şimdilik bu kadar malzememiz var :)
-
yazılım ne kullanıyorsunuz.hady de süreyi geri alma vs. olmadığı için akınsoft a geçmek zorunda kaldık ama yıllık verilen para harbi koyuyor. tavsiye ediceğiniz bir yazılım varmı.
edit filitre olarak handy filireyi kullanıyorum tib onaylı
-
Şu anda 3 kafenin kurulum ve teknik altyapısına bakıyorum her ne kadar benim olmasada :)
Bu iş için pclere isimlerinden otomatik ip veren IpChanger,
Şu anda sistemlerimde kurduğum 70 kusur oyunu otomatik crackleyen RegAll,
Oyunlara göre kısayollarını kendi oluşturan KısayolYapici,
Oyunların cracklerini her pc için otomatik oluşturan CafeCracker,
dahil olmak üzere yazdığım bi cok program ve altyapı var...
ve en önemlisi oyunların toplu kurulması için, broadcast file transfer aracım var, bu saniyede örneğin 4000 mb oyunu, 1 pcye kurmamla 100 pcye kurmam arasında fark yok :)
Üstüme adam tanımam kafe kurulumunda :)
Asıl iş yaptığım kafe kızılayda meram internet 212 pc + 6 server var. 56 mbit internet var, ama arttıracaz yakında... Zaten dota cafe olarak geçer bizim orası...
diğerlerindede toplamda 80 kusur pc var.
Kafe programı içinde Akınsoft mükemmele yakın.
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Şu anda 3 kafenin kurulum ve teknik altyapısına bakıyorum her ne kadar benim olmasada :)
Bu iş için pclere isimlerinden otomatik ip veren IpChanger,
Şu anda sistemlerimde kurduğum 70 kusur oyunu otomatik crackleyen RegAll,
Oyunlara göre kısayollarını kendi oluşturan KısayolYapici,
Oyunların cracklerini her pc için otomatik oluşturan CafeCracker,
dahil olmak üzere yazdığım bi cok program ve altyapı var...
ve en önemlisi oyunların toplu kurulması için, broadcast file transfer aracım var, bu saniyede örneğin 4000 mb oyunu, 1 pcye kurmamla 100 pcye kurmam arasında fark yok :)
Üstüme adam tanımam kafe kurulumunda :)
Asıl iş yaptığım kafe kızılayda meram internet 212 pc + 6 server var. 56 mbit internet var, ama arttıracaz yakında... Zaten dota cafe olarak geçer bizim orası...
diğerlerindede toplamda 80 kusur pc var.
Kafe programı içinde Akınsoft mükemmele yakın.
-----------------------------su programları paylassanda bizlerde yararlansak hem sen sevap kazan hem bizde eziyetlerden kurtulalım her daim seni analım :)
-
serioususer bunu yazdı:
-----------------------------
Eskişehir Campusnet 3X8192 net hızı 86 bilgisayar 1 server 21.6" monitor ve yüksek özellikli oyun makınaları ile hizmetinizde :)
-----------------------------Bizim evin karşısında :) Yenibağlarda ki dimi?
-
flassy bunu yazdı:
serioususer bunu yazdı:
-----------------------------Bizim evin karşısında :) Yenibağlarda ki dimi?
-----------------------------evet hocam sen nerde oturuyorsun ?
-
Mycity bunu yazdı:
İlk Ben Başlayım
Mycity İnternetcafe
istanbul Zeytinburnu Çırpıcı Mah Yenikarakol Sokakta 16mb Net Keyfi Güçlü Konfigrasyon Pcler İle Hizmetinizde
Pc Sayısı Şimdilik 10 adet Hepsinde 21'5 inc Led Monitör mevcut
-----------------------------Hayırlı olsun.
Çırpıcının neresinde kalıyor tam olarak ?