folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder İnternet Çok Kesiliyor

İnternet Çok Kesiliyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

aysı sorun öğlenden beri buradaki internette de var.. 30 dakikayı bilmem  5 dakikada bir kopuyor.. düzenli aralıkalrda koptuğuna çok eminim.kaFAYI yicem yeter lan

edit:// bu yorumu gönderirken koptum.. gelmesini bekledim tekrar gönderdim.. ttnet e iyi dileklerimi sunarımi annelerinin ellerinden öperim.. Solitaire oynuyorum sabahtan beri.. bunuda ctrl c yapim kopma ihtimaline karşı.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

bıktım .. bana sor hoca ..:/

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek

hocalar ben anlamıyom speedtest yapıyorum 47mbiti görüyorum. dosyayı 400kb ila 600 kb arası indiriyorum ama internet sayfaları yavaş açılıyor :S

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hypnot1c
    hypnot1c's avatar
    Erkek

HanDsomE bunu yazdı:
    -----------------------------

hocalar ben anlamıyom speedtest yapıyorum 47mbiti görüyorum. dosyayı 400kb ila 600 kb arası indiriyorum ama internet sayfaları yavaş açılıyor :S

-----------------------------

hocam telefon ahizesini açık bırak ben öle giriom kopma olmuyor ama benimki 2 mbit düşün o kadar berbat :|

Nerde o eski minecraftçılar. Unutulmadın X3uqM4 - Tahribatın yanlışlıkla banlanmış en bahtsız müridi. Böyle bir şans nasıl olabilir ? Banlanmış bir üyenin login olmaya çalıştığındaki IP sini sen kalk 1 gün sonra tahribata girerken nasıl denk geldiyse onun IP siyle gir. Bunu bir admin görsün fark etsin ve AB ban ı al şaka gibi :|
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek

böyle netin aq ne bktan bi iştir öküz ttnet te yardım etmiyo ne yapcam hocalar

Toplam Hit: 2358 Toplam Mesaj: 16