İnternet Daha Hızlı.
-
Arkadaşlar aklıma bişey geldi bnm paylaşmak istedim.
İnterneti,telefon değilde Elektrik hattı üzerinden alsak nolur acaba.Tüm güvenlik açıklarını kapatabilirsek internet çok daha hızlı olmaz mı.
Artılarını ve eksilerini konuşalım istedim.
-
eski konulara bak :) ayrıca elektirik kesilince ne olacak puahahahah :)
-
:D :D alper
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
Senin modem elektrik kesikken de çalışıyo mu.masaüstüde tabi.Ups diceksen bunda da kullanırsın ups i.
-
mizahi bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
Senin modem elektrik kesikken de çalışıyo mu.masaüstüde tabi.Ups diceksen bunda da kullanırsın ups i.
-----------------------------peki elektrik tellerine yıldırım düşüyo onu nerenle engelleyecen?
Ya böyle alaylı konuşmamın sebebi biz sen üye olmadan önce yeterince tartıştık ozaman gündemdeydi bu olay ama Türkiye böyle birşeyi kaldıracak alt yapısı yok onun yerine fiber obtikleri yeniliyorlar daha hızlı internet gelecek inşallah
-
Yıl 2000. Alman bir arkadaşımla aramızda geçen diyalog şöyle:
Ben: Mail atacagim ama program gelmeyebilir, burada net yavastir
Arkadas: Nasil yavas adsl yok mu sizde?
Ben: Var fakat internet servis sağlayıcımız zararli diye pahaliya satiyor o yuzden dial-up kullaniyoruz :)
Arkadaş : Bizde elektrik hattı üzerinden bağlanıyoruz.
Ben: Ses çıkmaz..
:)
Türkiyede bu işe öncülük eden firma Yaksu'dur. Bizzat demo aşamasında testerlarından biriyim. Biraz daha geliştirildiği taktirde network içinde çok iyi bir çözüm olacağına eminim.
-
8mm bunu yazdı:
-----------------------------Yıl 2000. Alman bir arkadaşımla aramızda geçen diyalog şöyle:
Ben: Mail atacagim ama program gelmeyebilir, burada net yavastir
Arkadas: Nasil yavas adsl yok mu sizde?
Ben: Var fakat internet servis sağlayıcımız zararli diye pahaliya satiyor o yuzden dial-up kullaniyoruz :)
Arkadaş : Bizde elektrik hattı üzerinden bağlanıyoruz.
Ben: Ses çıkmaz..
:)
Türkiyede bu işe öncülük eden firma Yaksu'dur. Bizzat demo aşamasında testerlarından biriyim. Biraz daha geliştirildiği taktirde network içinde çok iyi bir çözüm olacağına eminim.
-----------------------------Vay anasına..peki dezavantajları nelermiş hocam.
-
ben tam küfür etmek iiçin giriordum konuya
-
Dezavantaj diye birşey söylemek yanlış olur. Sadece daha çok test daha iyi sonuç elde edilmesi gerekiyor.
Prize takılan converterlarda gerilim sorunu olduğunu biliyorum. Tesisat iyi olmalı. Henüz %100 lük verim hayal..
-
Hayır yani herhangi bir kaçak,şase ya da trafo arızası durumunda filan kayda değer bi ekonomik sıkıntı söz konusu olur mu diye sordum.
Ben bizim köye interneti elektrik hattından sağlıyacam.kafaya koydum :P
-
İnternet bağlantısını güneş ışınları üzerinden geçen bir hat üzerine kursak bence daha hızlı olur.Ama sorunlar var.
Gece ne yapacağız ?
Güneş Işınları üzerinden hattı nasıl geçireceğiz _?
Wireless gibi olacağı için sniff olayı var çok sakat.Bence vazgeçelim :D