İnternet Download Manager 6.05 Build 14 ( Apr/25/2011) Full
-

http://hotfile.com/dl/115863153/2c45d62/nternet_Download_Manger_v6-05-build_14_8226_Full.rar.html
-
Antivirüslerin veri tabanları bile bu program kadar güncellenmiyor. :D
-
6.06 beta kullanıyorum sağol :)
-
yine mi güncelleme çıktı töbe töbe, daha geçen yazdım ne çok update oluyor diye, bi tane daha fırlamış hemen, pess.
-
bence artık paylaşılmasına gerek yok çünkü güncelleme ve crack işlemini otomatik yapan program mevcut zaten
-
zalimadam bunu yazdı:
-----------------------------bence artık paylaşılmasına gerek yok çünkü güncelleme ve crack işlemini otomatik yapan program mevcut zaten
-----------------------------
fdm rulez -
neonell bunu yazdı:
zalimadam bunu yazdı:
bence artık paylaşılmasına gerek yok çünkü güncelleme ve crack işlemini otomatik yapan program mevcut zaten
fdm rulez
-----------------------------neresi rulez hoca 35 mb yer kaplıyor manuel olarak ayarlamasan sömürme yapamıyorsun çok kullandım onu :D
-
zalimadam bunu yazdı:
-----------------------------neonell bunu yazdı:
zalimadam bunu yazdı:
fdm rulez
-----------------------------neresi rulez hoca 35 mb yer kaplıyor manuel olarak ayarlamasan sömürme yapamıyorsun çok kullandım onu :D
35 mb mi ? kanka gündüzleri içme bari :D
Kendi pcm den yolluyorum sana kapladığı yeri:
Type: File Folder
Size: 6.75 MB (7,087,013 bytes)
Size on disk: 7.03 MB (7,376,896 bytes)
Contains: 119 files, 16 Folders
Created: Saturday, April 09, 2011, 1:08:25 AM
Attiributes: Read-only -
oha kendi sitesinden baktım harbiden 6.75 MB mış peki ben 2 yıl önce kullandığımda neden 36 mb idi :D(yemin ederim öyleydi)
-
zalimadam bunu yazdı:
-----------------------------oha kendi sitesinden baktım harbiden 6.75 MB mış peki ben 2 yıl önce kullandığımda neden 36 mb idi :D(yemin ederim öyleydi)
karıştırıyorsundur, bu program hiçbir zaman 36 mb olmadı :D -
Bu guncellemeler neyi kapsıyor böyle yaa.. Her hafta guncelleme alalalla.. Güvenlik acıgı falan değilse ben guncellemicem.