Internet Download Manager [IDM] 6,7,8.. Cracksiz Aktifleştirme 100% Çalışıyor..
-
sistem dosyasına herhangi bir crack dosyasını atıp aynısı ile değiştirin pc yi açıp kapatın olur.
-
Ne güzel kullanıyodum 1 haftadır falan olmuyo artıkın. Serial'i yanlış girdin, düzgününü gir falan diyor
-
benim de iptal oldu :)
-
-
tosun bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------anlamadıgım neden illa yeni sürüm kullanmaya çalışıyorsunuz?
6.xx herhangi bir sürüm işinizi görmüyor mu
ben 6.03 sürümünü hala serial ile kullanıyorum, nedir bu update çılgınlığı
-
Daft bunu yazdı:
tosun bunu yazdı:
-----------------------------anlamadıgım neden illa yeni sürüm kullanmaya çalışıyorsunuz?
-----------------------------Farklı yöntemler denedim ama çalışmadı hocam . burda arkadaş paylaşmış konuda uplanmış.tıkır tıkır çalışıyor daha ne olsun
-
tosun bunu yazdı:
Daft bunu yazdı:
tosun bunu yazdı:
-----------------------------Farklı yöntemler denedim ama çalışmadı hocam . burda arkadaş paylaşmış konuda uplanmış.tıkır tıkır çalışıyor daha ne olsun
-----------------------------burda verilen serial yöntemini kullanıyorum 6.03 gayet ii çalışıyor serial ile.
-
Bende olmadı ya da beceremedim şimdi mutluyum huzurluyum :) senide anlıyorum nedir sizin derdiniz diyorsun ama durum bu
-
ben de bişi demiyorum sadece crack kullanmanıza taraftar değilim. antivirus kurmak yerine crack'li program kullanmamak daha basit değil mi.
neyse isteyen istediğini kullanır konuyu baltalamıyım
-
tosun bunu yazdı:
-----------------------------tesekkürler dostum