Internet Download Manager İndir
-
mmrich bunu yazdı:
-----------------------------
kıllanıyosan indirme kendin de dedin cracklar zaten antivirüse yakalanır.indiren varsa sölesin de bitsin bu mesele
-----------------------------indirmiyorum zaten
kullanacak varsa diye kontrol ettim yoksa benim kullanacağım program değil bu
napıcamı da sana sormam rahat ol
"indirin indirin bak çok super" tavırların şüphelendirdi beni
-
ben 1 saat önce aradım tahribat ta yoktu başka yerden buldum sen konuyu açtın :):)
trjan uyarısını hep veriyor güvenilir bir yerden indirdim ondada trojan uyarısı vardı.
-
Prometheus bunu yazdı:
mmrich bunu yazdı:
kıllanıyosan indirme kendin de dedin cracklar zaten antivirüse yakalanır.indiren varsa sölesin de bitsin bu mesele
-----------------------------indirmiyorum zaten
kullanacak varsa diye kontrol ettim yoksa benim kullanacağım program değil bu
napıcamı da sana sormam rahat ol
"indirin indirin bak çok super" tavırların şüphelendirdi beni
----------------------------- -
beyler rahat olsun sağlam link
-
Jdownloader daha iyi dendi kurdum kullanmaya çalıştım o kadar envayi çeşit programla haşır neşir birisi olarak jdownloader e ayar oldum özelliklerini çözemedim :| internet download manager bencede alanında 1 numara.
-
teşekkürler indirmek icin siteye girmiştim :d
-
ne jdownloader ne flashget ne başka bişi.. zamanında kimse idm kullanmıyoken flashget cılgınlıgı almıs basını gitmişti.herkese bu program süper diyip öneriyordm kimse takmıyodu.. bunu dememin sebebi aynı serverdan aynı dosyayı ayrı ayrı bir flashget ile bide idm ile cekmiştim o zamanlar 2048 kbps vardı.. flashget 97 kbps'i gecemedi. idm ise 124-149 kbps arasında show yaptı..
mutlaka deneyin.
-
streetw1se bunu yazdı:
ne jdownloader ne flashget ne başka bişi.. zamanında kimse idm kullanmıyoken flashget cılgınlıgı almıs basını gitmişti.herkese bu program süper diyip öneriyordm kimse takmıyodu.. bunu dememin sebebi aynı serverdan aynı dosyayı ayrı ayrı bir flashget ile bide idm ile cekmiştim o zamanlar 2048 kbps vardı.. flashget 97 kbps'i gecemedi. idm ise 124-149 kbps arasında show yaptı..
mutlaka deneyin.
-----------------------------sağolun yani...