Internet Download Manager V6.05 Otomatik Kurulum | Full | Tek Link
-
pek işe yaramıyor oturumu kapatıp acında sahte serial hatası verip kapatıyor programı
-
Hiç böyle crack falan kasmaya gerek yok sitesinden en son versiyonu indirin hosta gerekli ayarları yaptıktan sonra seriali girin(bkz:tahribat forum) ben uzun zamandır böyle kullanıyorum crack falan hikaye :D
-
hoca onuda deniyorum ama yine sahte serial hatası veriyor ve her defasında web sayfası acıyor sen hostta hangi ayarı kullanıyorsun
-
code-N bunu yazdı:
-----------------------------
pek işe yaramıyor oturumu kapatıp acında sahte serial hatası verip kapatıyor programı
-----------------------------Hocam ben olmayan birşeyi yada yarım yamalk çalışan birşeyi paylaşmam... Ben ne kullanıyorsam onu paylaşırım. Alttarafı eski sürümü kaldıracaksın bilgisayarını yeniden başlatacaksın ve bu sürümü indirip tıklayacaksın. Sisteminin durumuna göre kısa bir süre bekleyeceksin ve kurulum tamamlandı uyarı geldiğinde işlem tamam. Kullanıyorum ekran görüntüsüde ortada. Yani kendi sıkıntından dolayı yada ne bileyim kendi hatandan dolayı yaptığım sağlam paylaşımı kötüleme lütfen... ;)
-
Yüzyılın icadı bu program ya. Bendekinin crack patlamadı hala 5.12 kullanıyorum aynı işi yapıyo. Ama indirelim patlarsa kullanırız :)
Saolasın kardeş ;)
-
gokayortaburun bunu yazdı:
Yüzyılın icadı bu program ya. Bendekinin crack patlamadı hala 5.12 kullanıyorum aynı işi yapıyo. Ama indirelim patlarsa kullanırız :)
Saolasın kardeş ;)
-----------------------------Hayrını gör hocam... :)
-
eyvallah arkadaşım
-
fatihari41 bunu yazdı:
eyvallah arkadaşım
-----------------------------Hayrını gör hocam... :)