folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Internet Download Manager V6.05 Otomatik Kurulum | Full | Tek Link

Internet Download Manager V6.05 Otomatik Kurulum | Full | Tek Link

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    napnapp
    napnapp's avatar
    Erkek

pek işe yaramıyor oturumu kapatıp acında sahte serial hatası verip kapatıyor programı

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Hiç böyle crack falan kasmaya gerek yok sitesinden en son versiyonu indirin hosta gerekli ayarları yaptıktan sonra seriali girin(bkz:tahribat forum) ben uzun zamandır böyle kullanıyorum crack falan hikaye :D

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    napnapp
    napnapp's avatar
    Erkek

hoca onuda deniyorum ama yine sahte serial hatası veriyor ve her defasında web sayfası acıyor sen hostta hangi ayarı kullanıyorsun

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BaD_BoYs
    BaD_BoYs's avatar
    Erkek

code-N bunu yazdı:
    -----------------------------

pek işe yaramıyor oturumu kapatıp acında sahte serial hatası verip kapatıyor programı

Hocam ben olmayan birşeyi yada yarım yamalk çalışan birşeyi paylaşmam... Ben ne kullanıyorsam onu paylaşırım. Alttarafı eski sürümü kaldıracaksın bilgisayarını yeniden başlatacaksın ve bu sürümü indirip tıklayacaksın. Sisteminin durumuna göre kısa bir süre bekleyeceksin ve kurulum tamamlandı uyarı geldiğinde işlem tamam. Kullanıyorum ekran görüntüsüde ortada. Yani kendi sıkıntından dolayı yada ne bileyim kendi hatandan dolayı yaptığım sağlam paylaşımı kötüleme lütfen... ;)

.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokayortaburun
    gokayortaburun's avatar
    Erkek

Yüzyılın icadı bu program ya. Bendekinin crack patlamadı hala 5.12 kullanıyorum aynı işi yapıyo. Ama indirelim patlarsa kullanırız :) 

Saolasın kardeş ;) 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BaD_BoYs
    BaD_BoYs's avatar
    Erkek

gokayortaburun bunu yazdı:

Yüzyılın icadı bu program ya. Bendekinin crack patlamadı hala 5.12 kullanıyorum aynı işi yapıyo. Ama indirelim patlarsa kullanırız :) 

Saolasın kardeş ;) 

Hayrını gör hocam... :)

.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fatihari41
    fatihari41's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

eyvallah arkadaşım

FthAяI(!)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj