İnternet Erişim Engellemesi
-
konuyu açacak yer bulamadım ama bi yardımcı olursanız sevinirim simdi sirketimde calısan 3 tane pc var ve bu pclerden 2 sinin sadece benim belirleyeceğim 3 siteye girmesini istiorum bu siteler uyelik uzerine calısan ve google ile hiçbi baglantısı olmayan siteler bunu soledim cunku arkadaslardan yorum olarak google vs acılırsa ordan gecerler die ornekleme gelmesin die ne yapmam gerekiyor bana bi yardımcı olursanız sevinirim simdiden tesekkurler
-
ayhun bunu yazdı:
-----------------------------
konuyu açacak yer bulamadım ama bi yardımcı olursanız sevinirim simdi sirketimde calısan 3 tane pc var ve bu pclerden 2 sinin sadece benim belirleyeceğim 3 siteye girmesini istiorum bu siteler uyelik uzerine calısan ve google ile hiçbi baglantısı olmayan siteler bunu soledim cunku arkadaslardan yorum olarak google vs acılırsa ordan gecerler die ornekleme gelmesin die ne yapmam gerekiyor bana bi yardımcı olursanız sevinirim simdiden tesekkurler
-----------------------------Eğer İE kullanılıyorsa "ebeveyn koruması" yapılandırmasından engelleye bilir istenilirse parola korumalı da yapabilirsin.Tabi bunun yanında bir çok yazılımda mevcut
örnek : EAX web filtersi
-
internet explorer haricinde firefox crome falanda kullanılıo genelde aex nasıl bi program soledğim işlemi gorebilirmi???
-
biraz prof. işi olacak ama etki alanı oluştur.
-
örnek ver mesela nasıl yapılıo
-
ayhun bunu yazdı:
internet explorer haricinde firefox crome falanda kullanılıo genelde aex nasıl bi program soledğim işlemi gorebilirmi???
-----------------------------http://www.eaxsoft.com/program/proglar.htm
buradan temin edebilirsin
-
okullarda kullanılan netop scholl ve ya net support gibi kontrol yazılımlarınıda kullanabilirsin
-
bence hosts dosyasından 3 domaine IP tanımla ve hicbiyere cikmayan bi dns server gir. baska yeri çözemesin
-
nasıl yani seyhim bi acıklayıcı yazabilirmisin host dosyasına ne yazıcam????
-
ayhun bunu yazdı:
nasıl yani seyhim bi acıklayıcı yazabilirmisin host dosyasına ne yazıcam????
-----------------------------82.1.1.32 www.okey.gen.tr
bu şekilde solda yönlendirmek istediğin IP sağda ise girilemesini istemediğin adres olacak
-
iide ben butun internetteki siteleri nasıl engelleyebilirim bana sadece 3 tane siteye giriş yapılması lazım geriye kalan 456789768856476575869797675678675 adet siteyi nasıl engelleyeceğim???