İnternet Explorer 6 7 8 Kullanan Yandi
-
Virüslü sayfayı ziyaret ettiğiniz de java devreye giriyor daha sonra virüs enjekte edilmiş pdf belgesi bilgisayarınıza indiriyor antivirüs bu pdf belgesini zararlı olarak tanımassa bilgisayarınıza trojan bulaşmış oluyor.
pdf belgesine trojan enjekte etmek için muhtemelen en son çıkan bu açıktan yararlanıyor.
http://www.securityfocus.com/bid/27641/exploit
java mevzusu da buradan büyük ihtimal
http://www.securityfocus.com/bid/32608/exploit
sonrasıda ilgili kodu web siteye eklemeye kalıyor geri kalan iş bilmem doğru mu düşünüyorum yanlış mı düşünüyorum eksik te olabilir fikrimi belirttim
peki nasıl korunuruz Örneğin Avira Yükleyin avira pdf deki virüsü tanımakta diğer anti virüsleride güncelleyin çünkü açıktan şuan anti virüs şirketlerinin yavaş yavaş haberi olmaya başladı
Acrobat raider programının en son sürümüyle güncelleyin ve avrobar raiderin ayarlarından javacsripti devre dışı bırakın.
Belirteceğim Çözümler bunlar -
bu exploıtle galıba webcam falan acılabılıyor neysekı webcamın onu kapalı :D
-
asa42 bunu yazdı:
-----------------------------
bu exploıtle galıba webcam falan acılabılıyor neysekı webcamın onu kapalı :D
-----------------------------exploit tarayıcının yorumlamasının yanlış ya da eksik olmasından faydalanılarak görüntülenen sayfada kurbana server otomatik olarak indir/çalıştır olarak yedirilebilir.
-
hoca paylaş yaw :)))
-
İyi de arkadaşım şimdi amacın ne? Ben çok iyi bir hackerım mı demek istiyorsun? Paylaşmayacaksan kod vs ne diye bu konuyu açma gereksinimi duydun ki? Konunun olduğu yer "Hertürlü Web tabanlı Saldırı Taktik ve Stratejileri". Madem eğlence istiyorsun, konunu git eğlence bölümüne aç o zaman.
-
hehhe vay herseyi yaptım şu exploiti yapamamaıstım way aq cok denedim olmamıstı
tekrar baslıyorm poison a ulen
-
siz ne kadar edeceğini biliyor musunuz o kodların teşekkürle sağlanacak şey değil....
-
bende olsam bende paylaşmam
-
Corynboy bunu yazdı:
yürü git böle şeylere zaman harcamayın.bırakın bu işleri artık karın doyurmuyo..........
karın doyurmuyor dedin kodlar blackmarket de 10 bin dolara satılıyor -
EcHoLL bunu yazdı:
Corynboy bunu yazdı:
yürü git böle şeylere zaman harcamayın.bırakın bu işleri artık karın doyurmuyo..........
karın doyurmuyor dedin kodlar blackmarket de 10 bin dolara satılıyor
-----------------------------doğru diyor...