Internet Explorer Sorunu Bana Kafayı Yedirtmek Üzere Çözebilicek Babayiğit?
-
Ozden bunu yazdı
Rica etsem birkaç arkadaş daha Internet Explorer ve farklı birkaç browserda deneyip sonuçlarını yazabilirmi?
Hocam Firefox kullanıyorum, sorun yok. IE9'un hem 32 bit hem 64 bit versiyonuna baktım, sorun yok.
-
Ozden bunu yazdı
Rica etsem birkaç arkadaş daha Internet Explorer ve farklı birkaç browserda deneyip sonuçlarını yazabilirmi?
opera
chrome
firefox
internet explorer
yandex browser
ile denedim. hiç birinde sorun yok
-
relax reyiz.
IE9-Chrome normal gösteriyor.
Androidin tarayıcı ve Maxthon üstte boşluklu filan gösteriyor.
-
her yolu denedim diyosun
alakalı olabileceğini düşünmüyorum ama
sende görünmeyen resimlerin hepsi http://www.gazetekenthaber.com/reklam/ klasörünün içinde
bunun yolunu değiştirip bir daha denermisin.
-
Ozden bunu yazdı
İyiki bişey rica ettik yahu, TBT nereye gidiyor? Abuk subuk konulara birsürü kişi yazar, adam gibi bi yardım istersin 1-2 kişi yazar???
önce sabretmesini öğrenmelisin rica edeli 10dk olmamış hemen agresifleşmişsin neyse ie8den baktım bendede resimler çıkmıyor ie9 da normal görünüyormuş ama
BlackApple tarafından 20/Eki/12 20:24 tarihinde düzenlenmiştir -
BarisYigit bunu yazdı
relax reyiz.
IE9-Chrome normal gösteriyor.
Androidin tarayıcı ve Maxthon üstte boşluklu filan gösteriyor.
Yok dostum inanki bu olay için sinir yapmadım öyle genel yani, baksana foruma abuk subuk konulara çıldırmışcasına cevap yazarlar, ama biri yardım isteyince veya ciddi bişey olunca moron gibi bakar millet sözüm meclisten dışarı (herkes için değil).
Tekrar konuya dönersek siteden kaynaklanan bir uyumsuzluk problemidir ki acaba?
-
Hacı internet explorer ayarlarını bir resetleyip denesene.

Araçlar>Internet Seçenekleri>Gelişmiş>Reset
-
BlackApple bunu yazdıOzden bunu yazdı
İyiki bişey rica ettik yahu, TBT nereye gidiyor? Abuk subuk konulara birsürü kişi yazar, adam gibi bi yardım istersin 1-2 kişi yazar???
önce sabretmesini öğrenmelisin rica edeli 10dk olmamış hemen agresifleşmişsin neyse ie8den baktım bendede resimler çıkmıyor ie9 da normal görünüyormuş ama
Teşekkür ederim, sanırım siteden kaynaklanıyor konu netleşti. Ya sende haklısında bir arkadaşın şu 400 msn'in bilmem nesini şifresini paylaştığı konuya bakarmısın 10 dakikada millet nasıl çullanmış benim tepkim ona.
-
outmost bunu yazdı
Hacı internet explorer ayarlarını bir resetleyip denesene.

Araçlar>Internet Seçenekleri>Gelişmiş>Reset
Bunu zaten denemiştim ama teşekkürler yinede, neyse sorun anlaşıldı muhtemelen sitedeki uyumsuzluktan kaynaklanıyor..
-
Hmm hacı benim IE9 da bir problem yok sorunsuz. Reklam bloklayıcı bir yazılım yada ie filtren yok dimi?
Ayrıca kaspersky ve bazı antivirüs/is yazılımlarında anti-banner(adblock) özelliği var onunla ilgili birşey olabilir mi?
Edit. IE8 ile site uyumsuz hacı nedense. Yapacak birşey yok. Muhtemelen IE7 & IE8 PNG opaklık sorunundan kaynaklanıyor.
http://browsershots.org/http://www.gazetekenthaber.com/
ZINDIK tarafından 20/Eki/12 20:38 tarihinde düzenlenmiştir