folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilgisayar Güvenliği - Backdoorlar
linefolder İnternet Explorer Virüsü (Yardım Pls..)

İnternet Explorer Virüsü (Yardım Pls..)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek
    Musket bunu yazdı:
    -----------------------------
    DrKeworks bunu yazdı:
    Sorpix bunu yazdı:

Hocam illet bir virus daha ilerleyince download yoneticisini ve scriptleri devreden cıkarıyor

yapacagın sey ag kablolarını cıkar makinelere komple formatla hatta switch modem bunların fisini cek:D

deep freeze kur sonrada bisecik kalmaz :D 

hocam bu konuyu siteye açmadan birgün önce aynen senin dediklerini yaptım :D

sabah geldim sürpriz yaptı kerata:D İnternete girdim yine bu :D

Şehir ?

Erzurum.   Ama bu virüsle şehir arasında nasıl bir ilgi kurdun hajım :D

Cigu bigule :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

ayrıca mozilla firefox ve operada da etkili bu virüs :D

cokielerde bi yerde. :@

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek

Abi sorunun çözümü şu:

herşeyden önce ağ bağlantısını kes (ethernet kablosunu çıkar)

format at

windows'u kur

kaspersky yükle!

sonra microsofttan bulabileceğin 303 MB'lık SP3 güncellemesini indir ve kur. (Tabi bunu başka bi makineden indir ve cd den vayahut usb den kur, interneti bağlama)

sonra da en son adobe flash player ı indir. Onur kur. Bu virüs adobe flash playerdaki bir açığı kullanıyormuş.

sonra korkma... istediğin gibi ağa bağla hiçbirşey bulaşmayacaktır ama yine de kaspersky açık dursun...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

spyware doctor u da dene format atmadan önce :)

benım temp ie de 91 şey bulmıuştı :D 

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Bu ara Sanırım Salgın var.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek
    RockZoneStage bunu yazdı:

Abi sorunun çözümü şu:

herşeyden önce ağ bağlantısını kes (ethernet kablosunu çıkar)

format at

windows'u kur

kaspersky yükle!

sonra microsofttan bulabileceğin 303 MB'lık SP3 güncellemesini indir ve kur. (Tabi bunu başka bi makineden indir ve cd den vayahut usb den kur, interneti bağlama)

sonra da en son adobe flash player ı indir. Onur kur. Bu virüs adobe flash playerdaki bir açığı kullanıyormuş.

sonra korkma... istediğin gibi ağa bağla hiçbirşey bulaşmayacaktır ama yine de kaspersky açık dursun...

Kardeşin bende aynen öle yaptım inanki.Kaspersky 8.0.0.357 sürümünün full ve update edilmiş halini kullandım.Ayrıca yeni formatladığım pcyi güncellerken direk modeme bağlıydı bütün switchler filan kapalıydı diğerleriyle işi olmadı hiç.Ama Sp3 ü kurmadım sp2ydi. Bu adobe flash playeri indir kur demişsin. Peki indirip kurduğum zamanda yine açıktan yararlanmıcakmı ? Bu kısmı tam olarak anlamadım..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Qin
    Qin's avatar
    Erkek

aynı dert herkesde var servisini yaptım tüm cafelerd vardı lakin tekk çare su

1hemen ttnete basvurup statik yani sabit ip numaranı dinamik yani değişken ip yap

sonra tüm ağ kablolarını cekip pcleri sıfırdan formatla yanlız formatlerken kesinlikle bağlantından hiç bir sey indirip kurma pclere  tek pcyi ilk önce baska bir yerde temiz bir bağlantda hazırla oyunlar programlar vs eksiksiz bir sekilde

sonra bu pc cafeye getirip diğer makinaları ghostla

ana makinada D diski yani film müzik paylaşımı yaptığın tüm diskleri kapat ana makinayıda uamlız ana makinayıda kurarken kesinlikle net bağlantısı yapma ve kurdukdan sonra tüm diskleri deferze ile kitle

bir süre makinaların müzik klasörüne ulaşamaya bilir artık bir süre bu illetten kurtulana akadar idare et sonra tüm işlemlerin bitince modemi kapatıp klient masaları ana makinada cafe programı görsün  sonra ana makinanın deferezeyi kapat  modemi aç

knayt online xtrap hatası bu nedneden veriyor

şimdi bu işlemlerden sonra komple  kurtulurmuyum diceksin hayır ama cünkü nete bağlandığın an bir iki saat sonra bu virüsle yine karsılasırsın lakin pclerinde defereze olduğu için ağda kalır pc ye giremezler sorun veren makinayı resetlediğin an normale döner   müşteri olmadığı saatlerde komple makinaları kapatıp tekrar aç

modemi resetle ip numaran değişsin

suan ben rahatladım bu konuda

not: dinamik ip olayını kesinkez yapotır ttnete basvur değişiyolar

antivirler bi işe yaramıyo bu lanet seyde dedikleirmi yap işin aksamaz  kanyttada xtrap hatası verdiği an pc resetle oyuna girersin

Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz. (Hz. Ali (r.a)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek
    Qin bunu yazdı:

aynı dert herkesde var servisini yaptım tüm cafelerd vardı lakin tekk çare su

1hemen ttnete basvurup statik yani sabit ip numaranı dinamik yani değişken ip yap

sonra tüm ağ kablolarını cekip pcleri sıfırdan formatla yanlız formatlerken kesinlikle bağlantından hiç bir sey indirip kurma pclere tek pcyi ilk önce baska bir yerde temiz bir bağlantda hazırla oyunlar programlar vs eksiksiz bir sekilde

sonra bu pc cafeye getirip diğer makinaları ghostla

ana makinada D diski yani film müzik paylaşımı yaptığın tüm diskleri kapat ana makinayıda uamlız ana makinayıda kurarken kesinlikle net bağlantısı yapma ve kurdukdan sonra tüm diskleri deferze ile kitle

bir süre makinaların müzik klasörüne ulaşamaya bilir artık bir süre bu illetten kurtulana akadar idare et sonra tüm işlemlerin bitince modemi kapatıp klient masaları ana makinada cafe programı görsün sonra ana makinanın deferezeyi kapat modemi aç

knayt online xtrap hatası bu nedneden veriyor

şimdi bu işlemlerden sonra komple kurtulurmuyum diceksin hayır ama cünkü nete bağlandığın an bir iki saat sonra bu virüsle yine karsılasırsın lakin pclerinde defereze olduğu için ağda kalır pc ye giremezler sorun veren makinayı resetlediğin an normale döner müşteri olmadığı saatlerde komple makinaları kapatıp tekrar aç

modemi resetle ip numaran değişsin

suan ben rahatladım bu konuda

not: dinamik ip olayını kesinkez yapotır ttnete basvur değişiyolar

antivirler bi işe yaramıyo bu lanet seyde dedikleirmi yap işin aksamaz kanyttada xtrap hatası verdiği an pc resetle oyuna girersin

Anlaşıldı hajım bizi zorlu bir macera beklior :D

Dediklerini aynen yapıcam.İnş. olur.Ayrıca yardımlarından dolayı herkese teşekkür ederim saolun millet :) 

Toplam Hit: 5049 Toplam Mesaj: 19