Internet Explorer'dan - 90'Larda Çocuk Olmak
-
-
güzel yapmışlar. ama yine de kullanılmaz :/
-
Amerikan traşı yaptırırdım küçükken saçlarımı ve taso için cips alırdık boş yok paketlerde bile bazen taso çıkmıyordu o yüzden tüm cipsleri eziyorduk tasoyu bulabilirsek paket içersinde o paketi satın alıyordum boncuklu tabanca bide
srsr_mnyk tarafından 21/Haz/13 15:33 tarihinde düzenlenmiştir -
ie kendini bulmuş doksanlarda kullandığım ie hala aynı bu adamların kafa değişmez :D
-
chrome ezdi geçti piyasanızı şimdi oturun çekin böyle duygusal reklamlar ipneler sizi azmı çektirdiniz lan millete
nekadar iyi yaparsanız yapın son tahlilde başka bir browser indirmek için tek seferlik kullanılacaksınız :)
-
Keyr00t bunu yazdı
chrome ezdi geçti piyasanızı şimdi oturun çekin böyle duygusal reklamlar ipneler sizi azmı çektirdiniz lan millete
nekadar iyi yaparsanız yapın son tahlilde başka bir browser indirmek için tek seferlik kullanılacaksınız :)
haha aynen sadece ie olduğunda indirme için kullanılıyor. ie siliniyor mu bilgisayardan bir de onu merak ettim.
-
LethaLImpacT bunu yazdıKeyr00t bunu yazdı
haha aynen sadece ie olduğunda indirme için kullanılıyor. ie siliniyor mu bilgisayardan bir de onu merak ettim.
denetim masasıdan windows bileşenlerini etknleştir kaldır yaparak silebilirsin.
-
bu tür duygusal şeyleri daha fazla görmeye devam edersem çocukluğumdan utanmaya başlayacağım eften püften rant almak isteyen hemen 90 ları öne sürüyor.
-
büyüdük diyo :D chrome ve firefox tan haberi yok galiba :)
-
LethaLImpacT bunu yazdıKeyr00t bunu yazdı
kurumlar hala kullanıyor. en basitinden eczaneler hala ie kullanmak zorunda. chrome ve ff'de sistem kayıyor tam performans vermiyor.
-
Kreyzi bunu yazdıLethaLImpacT bunu yazdıKeyr00t bunu yazdı
kurumlar hala kullanıyor. en basitinden eczaneler hala ie kullanmak zorunda. chrome ve ff'de sistem kayıyor tam performans vermiyor.
chrome icin ie tabs eklentisini kullanabilirsiniz.