folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Internet Explorer'dan - 90'Larda Çocuk Olmak

Internet Explorer'dan - 90'Larda Çocuk Olmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LethaLImpacT
    LethaLImpacT's avatar
    Erkek
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

güzel yapmışlar. ama yine de kullanılmaz :/

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    srsr_mnyk
    srsr_mnyk's avatar
    Erkek

Amerikan traşı yaptırırdım küçükken saçlarımı ve taso için cips alırdık boş yok paketlerde bile bazen taso çıkmıyordu o yüzden tüm cipsleri eziyorduk tasoyu bulabilirsek paket içersinde o paketi satın alıyordum boncuklu tabanca bide 

srsr_mnyk tarafından 21/Haz/13 15:33 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akmarky
    akmarky's avatar
    Erkek

ie kendini bulmuş doksanlarda kullandığım ie hala aynı bu adamların kafa değişmez :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Keyr00t
    Keyr00t's avatar
    Erkek

chrome ezdi geçti piyasanızı şimdi oturun çekin böyle duygusal reklamlar ipneler sizi azmı çektirdiniz lan millete

nekadar iyi yaparsanız yapın son tahlilde başka bir browser indirmek için tek seferlik kullanılacaksınız :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LethaLImpacT
    LethaLImpacT's avatar
    Erkek
    Keyr00t bunu yazdı

chrome ezdi geçti piyasanızı şimdi oturun çekin böyle duygusal reklamlar ipneler sizi azmı çektirdiniz lan millete

nekadar iyi yaparsanız yapın son tahlilde başka bir browser indirmek için tek seferlik kullanılacaksınız :)

haha aynen sadece ie olduğunda indirme için kullanılıyor. ie siliniyor mu bilgisayardan bir de onu merak ettim.

Metalurjist.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek
    LethaLImpacT bunu yazdı
    Keyr00t bunu yazdı

haha aynen sadece ie olduğunda indirme için kullanılıyor. ie siliniyor mu bilgisayardan bir de onu merak ettim.

denetim masasıdan windows bileşenlerini etknleştir kaldır yaparak silebilirsin.

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oturuyorum
    oturuyorum's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bu tür duygusal şeyleri daha fazla görmeye devam edersem çocukluğumdan utanmaya başlayacağım eften püften rant almak isteyen hemen 90 ları öne sürüyor.

Ellerinde Pankartlar / Gidiyor Bu Çocuklar / Kalkın Ayağa, Kalkın / Gidiyor Bu Çocuklar
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpermMan
    SpermMan's avatar
    Erkek

büyüdük diyo :D chrome ve firefox tan haberi yok galiba :)

-
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    LethaLImpacT bunu yazdı
    Keyr00t bunu yazdı

kurumlar hala kullanıyor. en basitinden eczaneler hala ie kullanmak zorunda. chrome ve ff'de sistem kayıyor tam performans vermiyor.

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek
    Kreyzi bunu yazdı
    LethaLImpacT bunu yazdı
    Keyr00t bunu yazdı

kurumlar hala kullanıyor. en basitinden eczaneler hala ie kullanmak zorunda. chrome ve ff'de sistem kayıyor tam performans vermiyor.

chrome icin ie tabs eklentisini kullanabilirsiniz.

delimiyim ben?
Toplam Hit: 1792 Toplam Mesaj: 19