İnternet Gidip Geliyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g3da
    g3da's avatar
    Erkek

Benimde gidip geliyor 1 haftadır ttneti arıycam meşgul çalıyor ev telefonundan. cepten arayınca sorun yok :S

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DE5TROY3R
    DE5TROY3R's avatar
    Erkek

Sorun splitterdaymış, splinterı çıkartınca düzeldi :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balyoz99
    Balyoz99's avatar
    Erkek

Assistt'in ta amk. İlkokuldan terk, okumayı yeni sökmüş, "0" bilgiye sahip insanları otutturmuşlar telefonun başına. Saat 11 de aradım çıktı kızın biri ne söylediysem kağıttan sonuna kadar okudu cevabını. TTnet hiç uğraşmasın çağrı merkeziyle falan bağlasın bilgisayara biz tuşlayarak halledelim işimizi. 

İnternetiniz yokmu? Modeme reset atıp bekleyin,

İnternet geldiyse 1'e ışıklar yanıp sönüyorsa 2'ye yanmıyorsa başa dönmek için 3'e basınız desin

2. denemede yine olmazsa otomatik arıza kaydı oluştursun. Hem biz sinir olmayız hemde paraları ceplerinde kalır.

arbeit macht frei
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

g3da bunu yazdı:
    -----------------------------

Benimde gidip geliyor 1 haftadır ttneti arıycam meşgul çalıyor ev telefonundan. cepten arayınca sorun yok :S

sen 1 haftadır. Ben 1.5 AY' dır.

+ genel bir alt yapı calışması varmış türkiyede. bakalım bu sefer nasıl bir eziyet çekeceğiz

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

bende de uzun zamnadır yavaş internet. paso kopuyodu bi süre önce. artık kopmuyo ama pek bi yavaş. video izlenmiyo doğru düzgün :|

çağrı merkezini arıyorum arıza kaydı alıyolar. değişen bişi olmuyo tabi

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

kivanc bunu yazdı:

uydunet kullanın arkadaşlar.bakın ben turksat uydunet kullanıyorum.ne kopma ne donma ne de yavaşlama var. uydunet turkiyenin interneti.444 0 226 çaldırın biz arayalım.

bu neti istiyorum şimdi caldırıyorum ama bu neti baglamazsanız ne olacak ?

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

bende de aynı sorun var fakat modemden degil santrale olan uzaklıgından dolayı kopma oloyormuş hızımı düşürttüm sorun yok şimd

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
Toplam Hit: 3078 Toplam Mesaj: 18