İnternet Girişine Şifre

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karakutu
    karakutu's avatar
    Erkek

unal_ bunu yazdı:
    -----------------------------

işte seçmeme izin vermiyor programı kapatıp açtıktan sonra yeniden resmi seçmeme izin vermiyor

Nasıl izin vermiyor :S 

yolla bana  düzeltim göndereyim sana

Mevzu derin | Papikolas Planet
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chirkin01
    chirkin01's avatar
    Erkek

hocam dosyanın özelliklerine girip erişim kısmından düzelttim ayrıca bu arada tam istediği şeyi buldum inet diye bi program

belki işine yarayan olur  tek şifre ile internet e izin verip kapatıyor hoşuma kaçan kısmı ağ bağlantılarında bağlantı var gösteriyor ama n msn yi ne interneti açmıyor

ahanda linki http://rapidshare.com/files/333250445/iNet.Protector.3.5.5.39.Retail-CRD.rar

karakutu hocam yardımların için ayrıca çok çok teşekkür ederim

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karakutu
    karakutu's avatar
    Erkek

eyvallah :) alternatif  yol ve fikirler ile  hep yanınızdayım ( ehu ehu )

Mevzu derin | Papikolas Planet
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Necati
    Necati's avatar
    Erkek

unal_ bunu yazdı:

hocam dosyanın özelliklerine girip erişim kısmından düzelttim ayrıca bu arada tam istediği şeyi buldum inet diye bi program

belki işine yarayan olur  tek şifre ile internet e izin verip kapatıyor hoşuma kaçan kısmı ağ bağlantılarında bağlantı var gösteriyor ama n msn yi ne interneti açmıyor

ahanda linki http://rs404.rapidshare.com/files/135245049/Blumentals_iNet_Protector_3.5_CoDeR.rar

karakutu hocam yardımların için ayrıca çok çok teşekkür ederim

msconfig den programin autoruni kaldirilabiliyormu ?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

başlat-çalıştır- gpedit.msc-enter

gelen ekranda solda en altta yönetim şablomları var.(kullanıcı yapılandırması altında olan) oraya tıkla. aşağı doğru açılacak. ordandan sisteme tıkla. sağda açılan pencerede windows programlarını engellemek var. oraya gir. etkin yap. sonra alttaki kısımdan programın exe ismini ekle bukadar.

not: msn dahil neye izin vermezsen kısıtlıyor ama çalıştırmaya çalışıncada hata veriyor bilgine. sanki makina virüs yemiş gibi :)

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chirkin01
    chirkin01's avatar
    Erkek

edit şimdi bi tane daha buldum o temiz çıktı 

http://www.virustotal.com/tr/analisis/233f4e8a54a6f9ca751deb7fc252f020e5572c57515468f752be319c5539a1f7-1277369263

msconfig den programin autoruni kaldırılsada sen erişimi açmadan yine internete giremiyor

Toplam Hit: 2578 Toplam Mesaj: 17