İnternet Hız Olaylarindan Anlayan Bakabilirmi ?
-
nolanded bunu yazdı:
-----------------------------
Gzx bunu yazdı:
nolanded bunu yazdı:
yaşasın türk telekom yaşasın 8mbit :) birgün hiç böyle diyeceğim aklıma gelmezdi :) kafamız gire gire adam oldular sonunda :)))

-----------------------------kotalı dimi ?
-----------------------------hocam 15 gb'yi geçince sözde 512 k'ya düşüyor diyolar da, 50 - 60 gb indiriyom her ay, düştüğü falan yok :) 10 numero yani.
-----------------------------turksatta 5 gb kotalı 10mbit 29 lira haberin olsun :P
-
Gzx bunu yazdı:
nolanded bunu yazdı:
Gzx bunu yazdı:
nolanded bunu yazdı:
yaşasın türk telekom yaşasın 8mbit :) birgün hiç böyle diyeceğim aklıma gelmezdi :) kafamız gire gire adam oldular sonunda :)))

-----------------------------kotalı dimi ?
-----------------------------hocam 15 gb'yi geçince sözde 512 k'ya düşüyor diyolar da, 50 - 60 gb indiriyom her ay, düştüğü falan yok :) 10 numero yani.
-----------------------------turksatta 5 gb kotalı 10mbit 29 lira haberin olsun :P
-----------------------------iyi de hocam benimki kotalı değilki sınırsız internet 8 mbit 49 tl veriyom,
10mbit bağlantıya 5 gb kota verilirmi hiç :) 2 günde dolar o kota :)))
-
down hızın her nekadar normal görünsede upload hızın olması gerekenden düşük. hattan kaynaklanan bi sorunun var gibi görünüyor.
-

upload daha hızlı bende :))
-
Okulumuzun net hızı :P okulu bu yüzden seviyorum..

-
ben bu hız testlerinde tutarsızlık görüyorum. biri başka gösteriyor biri başka. benim en son yaptığım testte şu şekilde.
Last Result:
Download Speed: 3507 kbps (438.4 KB/sec transfer rate)
Upload Speed: 646 kbps (80.8 KB/sec transfer rate)
16 Şubat 2010 Salı 23:53:20 -
Buda benimki.:D

-
Konyali bunu yazdı:
Buda benimki.:D

-----------------------------ohaa :||
hocam nerde yaşıyorsun sanıyede 124 iyimiş :||
-
profil resmim pls . :))
-
Keşke 20mbit olsaydı :D