İnternet Hızı Ve Video İzleme İle İlgili
-
Arkadaşlar internet hızı iyi olmasına rağmen youtube'da bir videoyu 360p kalitede olmasına rağmen nasıl donarak İZLEYEMİYORUM. twitch.tv'de izlemek istediğimde de aynı video yükleme konusunda bir b.kluk var ama anlamıyorum bunun sebebi ne olabilir cidden deli etmeye başladı. İnternet hız sonucu da böyle:
http://www.speedtest.net/my-result/3263647884
-
Uzun süredir bu sorun vardı zaten ama son 1 haftadır aşırı derecede yaşıyorum bende. Büyük ihtimal ttnet'in bokluğudur gene.
Bu arada şöyle bir mevzu da var. Hd reklamlar hiç takılmazken 144p'de video izleyemiyoruz bazen :D

-
Aynen öyle sadece youtube değil twitch.tv'de öyle donuyor low'da bile ttnet'in bok yemesi kesin.
-
uydunet kullanıyım aynı sorun bende de var. Ama sadece youtube değil dailymotion vimeo falan da aynı bende :/
-
resimdeki gibi valla, farkli browser update falan deselerde sonuc hep ayni
-
Genel bir sorun diyosunuz yani. Başlıyım böyle nete.
-
Bende böyle sıkıntı yok ama adblock yükleyin isterseniz belki reklamlardan ötürü falandır ?
-
Yükledim Adblock bakalım belki faydası olur. Ayrıca şöyle bir şey var çoğunlukla akşam saatlerinde oluyor 8-9'dan sonra hep öncesinde gayet iyi
-
ad block bendede var ama faydası yok video tamamen yüklendi görünüyor ama ilerletince 1 saat bekliyor
sistem gayet iyi bir sistem
chrome son sürüm ve flaş playerde güncel herzaman güzelce izlediğim videoalr bu haftalarda gitmeye başladı iyivce
-
adblock zaten olmazsa olmaz da ben bi de zenmate kullanıyorum chromeda. video izleyeceğim zaman avrupa lokasyonlarından birini seçiyorum. bir deneyin farkı anında görürsünüz zaten. emin değilim ama sanırım yüksek bandwidth kullanan sitelere sınırlama koyuyor türk ispler. ttnet de kullanıyorum uydunet de, ikisi de doğrudan bağlanırken videoda donma yaşatıyor. zenmate üzerinden bağlanınca videolar hiç takılmadan yükleniyor internet hızım el verdiğince.
-
ulquiorra bunu yazdı
adblock zaten olmazsa olmaz da ben bi de zenmate kullanıyorum chromeda. video izleyeceğim zaman avrupa lokasyonlarından birini seçiyorum. bir deneyin farkı anında görürsünüz zaten. emin değilim ama sanırım yüksek bandwidth kullanan sitelere sınırlama koyuyor türk ispler. ttnet de kullanıyorum uydunet de, ikisi de doğrudan bağlanırken videoda donma yaşatıyor. zenmate üzerinden bağlanınca videolar hiç takılmadan yükleniyor internet hızım el verdiğince.
Denicem inş işe yarar bakalım ^_^