folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder İnternet Hızı Ve Video İzleme İle İlgili

İnternet Hızı Ve Video İzleme İle İlgili

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    omery
    omery's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Arkadaşlar internet hızı iyi olmasına rağmen youtube'da bir videoyu 360p kalitede olmasına rağmen nasıl donarak İZLEYEMİYORUM. twitch.tv'de izlemek istediğimde de aynı video yükleme konusunda bir b.kluk var ama anlamıyorum bunun sebebi ne olabilir cidden deli etmeye başladı. İnternet hız sonucu da böyle:

http://www.speedtest.net/my-result/3263647884

Wingardium Leviosa
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek

Uzun süredir bu sorun vardı zaten ama son 1 haftadır aşırı derecede yaşıyorum bende. Büyük ihtimal ttnet'in bokluğudur gene.

Bu arada şöyle bir mevzu da var. Hd reklamlar hiç takılmazken 144p'de video izleyemiyoruz bazen :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    omery
    omery's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Aynen öyle sadece youtube değil twitch.tv'de öyle donuyor low'da bile ttnet'in bok yemesi kesin.

Wingardium Leviosa
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    madrew
    madrew's avatar
    Erkek

uydunet kullanıyım aynı sorun bende de var. Ama sadece youtube değil dailymotion vimeo falan da aynı bende :/

der die das
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    paduwan
    paduwan's avatar
    Erkek

resimdeki gibi valla, farkli browser update falan deselerde sonuc hep ayni

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    omery
    omery's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Genel bir sorun diyosunuz yani. Başlıyım böyle nete.

Wingardium Leviosa
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ne0n12
    ne0n12's avatar
    Erkek

Bende böyle sıkıntı yok ama adblock yükleyin isterseniz belki reklamlardan ötürü falandır ?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    omery
    omery's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Yükledim Adblock bakalım belki faydası olur. Ayrıca şöyle bir şey var çoğunlukla akşam saatlerinde oluyor 8-9'dan sonra hep öncesinde gayet iyi

Wingardium Leviosa
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

ad block bendede var ama faydası yok video tamamen yüklendi görünüyor ama ilerletince 1 saat bekliyor

sistem gayet iyi bir sistem

chrome son sürüm ve flaş playerde güncel herzaman güzelce izlediğim videoalr bu haftalarda gitmeye başladı iyivce

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ulquiorra
    ulquiorra's avatar
    Erkek

adblock zaten olmazsa olmaz da ben bi de zenmate kullanıyorum chromeda. video izleyeceğim zaman avrupa lokasyonlarından birini seçiyorum. bir deneyin farkı anında görürsünüz zaten. emin değilim ama sanırım yüksek bandwidth kullanan sitelere sınırlama koyuyor türk ispler. ttnet de kullanıyorum uydunet de, ikisi de doğrudan bağlanırken videoda donma yaşatıyor. zenmate üzerinden bağlanınca videolar hiç takılmadan yükleniyor internet hızım el verdiğince. 

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    omery
    omery's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ulquiorra bunu yazdı

adblock zaten olmazsa olmaz da ben bi de zenmate kullanıyorum chromeda. video izleyeceğim zaman avrupa lokasyonlarından birini seçiyorum. bir deneyin farkı anında görürsünüz zaten. emin değilim ama sanırım yüksek bandwidth kullanan sitelere sınırlama koyuyor türk ispler. ttnet de kullanıyorum uydunet de, ikisi de doğrudan bağlanırken videoda donma yaşatıyor. zenmate üzerinden bağlanınca videolar hiç takılmadan yükleniyor internet hızım el verdiğince. 

Denicem inş işe yarar bakalım ^_^

Wingardium Leviosa
Toplam Hit: 2523 Toplam Mesaj: 18