İnternet Hızım
-
Arkadaslar hepiniz doğru yazmışsınızda benim cat5 kablo 44 metre ve modemde bende değil komsuda komsuda karsı apartmanda ta karsı apartmandan hat çektik bizim eve 44 metre cat5 kablo ve hızımız 8 mbit ve 3 ev aynı neti kullanıyoruz yukarı komsuda karsı apartmandan aynı kişiden çekit ve hızım 6 mbit civarlarında dolasıyor. netim çok hızlı downloadımda kötü sayılmaz...
hemen sucu ttnete atıyorsunuz (yanlıs anlamayın evet ttnet çoğu konuda yetersiz ve bazen yalan söylüyor) ama bide eldeki durumu değerlendirelim
Kardes kablonda bi sorun incele..
bağlantı noktalarında sorun vardır incele
modemined sorun vardır incele
binanızdaki ortak hatta bi sorun vardır incele
kendi kaynaklarını bi incele eğer sorun hala devam ediyorsa ttneti ara eve eleman gönderirler onlar inclesin bi.. yok felan derslerse arkadas bn sizden 8 mbit aldım 8 mbit kullanmak istiyorum gelin yapın şunu de azarla biraz :))
Çünki bizde biri ve ttnet bayiliği yapıyoruz bizim bağladığımız evler gayet memnun hızdan felan...
kablolar bağlantı noktaları felan hepsi etkiler hızı
bide format t pc ye bakalım :)
-
walla şunu söyliyim ki;
eskiden 1 mbit kullanırken bağlantım yavaştı. sonra bir ara arıza oldu. telefonla birlikte nette çalışmadı doğal olarak. aradım arızayı gelip baktılar. binanın ankastresinden eve kadar olan hatta sorun var değiştirt dediler. bende geçen kurban bayramının 4ncü günü, aldım cat5 kablo topunu, evin içindeki prizden tek parça halinde taaa apartmanın girişindeki ankastreye kadar cat5 çektim. sorunu düzelttim. bu arada benim bağlantıda felaket hızlandı :)
-
Kablo biraz sorunlu kırık dökük desek yeridir windowstada sorun var ama aynı modemden kardeşim de usb ile bağlanıyor oda aynı şekilde ben veya o down yaptığında giremiyor
-
bilinmeyen bir nokta var hız desteklediğini alır desteklemediğinden fazla verilirse hız düşebilir,sık sık kopma yaşayabilir,adsl ışığı yanmayabilir bu nedenle bina içi tesisatı eski santrale uzaklık yüksek ben 8 mb kullanacam diyemez ne kadarını desteklerse o kadarını alır bende bu işleri yapıyorum tanımlamalaarı sağlayan kişi beni,m
-
SweeneyTodd bunu yazdı:
-----------------------------
Superonline'a falan geçsem düzelir mi
-----------------------------geçme ihtimalin warsa eğer geçmediğin kabahat. Altı ayda bir kere ya kopar internetin yap kopmaz. Hız olarakta ttneti de smile'ıda katlar
-
Üyelik sözleşmem olup olmadığını bilmiyorum öğrenmek için aradım bir saat bağlamdılar bende kapattım kaç gündür bununla uğraşıyorum