folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder İnternet Hızıma Bakın?

İnternet Hızıma Bakın?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ttbatti
    ttbatti's avatar
    Erkek

ErzinCanLee bunu yazdı:
    -----------------------------

ttbatti bunu yazdı:

ErzinCanLee bunu yazdı:

hayır 19 alamazsın hat zayıflaman iyi ama snr margin 6 bu sebeple şuan kullandığın hızın üstüne çıktığında kopmalar yaşıycaksın yani anlıycağın şuan sınırdasın.ha birde kopma yaşıyormusun günlük kullanımda ?

kopma falanda yokta ben böyle teknik bi cevap istiyordum bu sorunu ttnet arasam düzeltme imkanları varmı snr marjini

ortada bi sorun yok gibi gözüküyor Snr yükselmesi için yeni saha dolabı kurulması gerekir yakınlarına zaten kurulduğu zamanda büyük ihtimal seni o dolaba alırlar ve hat değerlerin daha verimli olur daha yüksek hızlar alabilirsin mesela gece kullannımın az olduğu saatlerde 3-5 arası snr bakarsan yükseldiğini göreceksin bu snr tamamen bağlı olduğun santralden kaynaklıdır yoğunluk-snr birbirine eşittir yoğunluk ne kadarsa snr o kadar az ve 6 nın altına düşmesi kopma yaratır ne kadar rahatsa yoğunluk snr o kadar yüksektir sen şunu indirmeyi denermisin ne kadar hızlı çekiyor onu görelim

http://www.pardus.org.tr/indir/

Microsoft   (sonuç hüsran)

aa

Pardus    (bu iyi işte normal hız böyle olsa tamam ama diğer yerlerde sıkıntı)

oo

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek
    dostum karşıdaki server özellikleri ve lokasyonu ile alakalı, git blizzard ftp den bir dosya indir bakayım 50 kbps max.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

işte :) hiçbi sorunun yok. sorun sadece indirme yaptığın yerde. onada yapabilceğin bişey yok.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HugeBroly
    HugeBroly's avatar
    Erkek

arkadaşlar zaten cevaplamış internetinde bir problem yok dosya çektiğin sunucunun yoğunluğu ile alakalı yükselip düşme yaşanacaktır bu çok doğal bi durumdur.

uzun lafın kısası için rahat olsun netin iyi

hoş bedenlerin içine kafanızda hayal ettiginiz ruhları koyup adına aşk diyorsunuz.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ttbatti
    ttbatti's avatar
    Erkek

işyerinde 16mb internetle pardus testi yapayım dedim sabit 2mb (1950-2010kb) ile indiriyor evdeki 16mb 1400kb civarı telekom 600kb yiyiom benim ben bunu anlatmaya çalışmıştım bazı forumlarda okuduğum ttnet arayınca hızını yükseltiyorlarmış port değişikliği falan yapıyorlarmış bu 600kb bana hız+zaman+para kaybı olarak dönüyor neler yapabilirm bu konuda hiç hattı destekleyipte 16mb kullanan mürit yokmu burda yaw...

sdsd

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ergingur
    ergingur's avatar
    Erkek

usta bu modeminle de alakalı bişey.bende tp link kullanıyorum berbat bir modem.Devamlı hız düşüklüğü oluyo.düştüğünde resetliyorum modemin arayüzünü tekrar kaydediyorum düzeliyo ama yarım saat sonra tekrar hız düşüklüğü oluyo.

Hayat herşeye rağmen gülümsemeye değer..
Toplam Hit: 2849 Toplam Mesaj: 17