İnternet Hızıma Bakın?
-
ErzinCanLee bunu yazdı:
-----------------------------
ttbatti bunu yazdı:
ErzinCanLee bunu yazdı:
hayır 19 alamazsın hat zayıflaman iyi ama snr margin 6 bu sebeple şuan kullandığın hızın üstüne çıktığında kopmalar yaşıycaksın yani anlıycağın şuan sınırdasın.ha birde kopma yaşıyormusun günlük kullanımda ?
-----------------------------kopma falanda yokta ben böyle teknik bi cevap istiyordum bu sorunu ttnet arasam düzeltme imkanları varmı snr marjini
-----------------------------ortada bi sorun yok gibi gözüküyor Snr yükselmesi için yeni saha dolabı kurulması gerekir yakınlarına zaten kurulduğu zamanda büyük ihtimal seni o dolaba alırlar ve hat değerlerin daha verimli olur daha yüksek hızlar alabilirsin mesela gece kullannımın az olduğu saatlerde 3-5 arası snr bakarsan yükseldiğini göreceksin bu snr tamamen bağlı olduğun santralden kaynaklıdır yoğunluk-snr birbirine eşittir yoğunluk ne kadarsa snr o kadar az ve 6 nın altına düşmesi kopma yaratır ne kadar rahatsa yoğunluk snr o kadar yüksektir sen şunu indirmeyi denermisin ne kadar hızlı çekiyor onu görelim
http://www.pardus.org.tr/indir/
-----------------------------Microsoft (sonuç hüsran)

Pardus (bu iyi işte normal hız böyle olsa tamam ama diğer yerlerde sıkıntı)

-
dostum karşıdaki server özellikleri ve lokasyonu ile alakalı, git blizzard ftp den bir dosya indir bakayım 50 kbps max.
-
işte :) hiçbi sorunun yok. sorun sadece indirme yaptığın yerde. onada yapabilceğin bişey yok.
-
arkadaşlar zaten cevaplamış internetinde bir problem yok dosya çektiğin sunucunun yoğunluğu ile alakalı yükselip düşme yaşanacaktır bu çok doğal bi durumdur.
uzun lafın kısası için rahat olsun netin iyi
-
işyerinde 16mb internetle pardus testi yapayım dedim sabit 2mb (1950-2010kb) ile indiriyor evdeki 16mb 1400kb civarı telekom 600kb yiyiom benim ben bunu anlatmaya çalışmıştım bazı forumlarda okuduğum ttnet arayınca hızını yükseltiyorlarmış port değişikliği falan yapıyorlarmış bu 600kb bana hız+zaman+para kaybı olarak dönüyor neler yapabilirm bu konuda hiç hattı destekleyipte 16mb kullanan mürit yokmu burda yaw...

-
usta bu modeminle de alakalı bişey.bende tp link kullanıyorum berbat bir modem.Devamlı hız düşüklüğü oluyo.düştüğünde resetliyorum modemin arayüzünü tekrar kaydediyorum düzeliyo ama yarım saat sonra tekrar hız düşüklüğü oluyo.