İnternet Hızımı Yükseltmek İstiyorum
-
Mevcut internet hızım: 1 MBPS (TTNET).
Bu hızı yükseltmek istiyorum fakat TTNET'te fiyatlar çok yüksek ve para kazandırmak da istemiyorum açıkçası. Quicknet istiyorum fakat onun da hizmeti yok. Şöyle 4 MBPS'lik en uygun internet fiyatı hangi firmadadır ?
-
mamii bunu yazdı:
-----------------------------Mevcut internet hızım: 1 MBPS (TTNET).
Bu hızı yükseltmek istiyorum fakat TTNET'te fiyatlar çok yüksek ve para kazandırmak da istemiyorum açıkçası. Quicknet istiyorum fakat onun da hizmeti yok. Şöyle 4 MBPS'lik en uygun internet fiyatı hangi firmadadır ?
-----------------------------kim istemezki :) ama hepsinin fiyatı aynı en fazla 1-2 ay ucuz kullandırıyolar
edit@ama kötünün iyisi=uydunet söylediği hızları tam kullanıyosun test sonuçlarında belli oluyo,upload download ı etkilimiyo vs
-
mamii bunu yazdı:
-----------------------------hocam hepsi aynı al birini vur öbürüne
-
mamii bunu yazdı:
-----------------------------hocam sen güzel şeyler istiosunda altyapı tt nin olduğu ve devletin fiyatları belirlediği sürece aynı fiyatlardır her firmada sadece dönemsel kampanyalar var. Quiknet diosun ama sizin orda altyapısı var mı bir araştır ama sana tavsiyem ne olur "smile adsl" 7 ay boyunca 8 MB internet 79 Tl kalan 5 Ay 99 Lira" 12 aylık tahhütlü bi kampanyası var. Yok Ben 2 yıl kullancam derrsen Aktivasyon bedeli yok ayrıca 12 ay 79 Kalan 12 ayda da 99 lira ödüceksin. Smile la TT nin farkı ne dersen isim farkı başka bişiy yok.
Büdüt : Burdan bakabilirsin fiyatlara.
-
git yurt dışına orda yaşa tr de net paraları tavann
-
T01G4 bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------internet hızı için ülkesini terk eden adam :| paran varsa bastır parayı 8 mbps al
-
JohnD bunu yazdı:
-----------------------------T01G4 bunu yazdı:
-----------------------------internet hızı için ülkesini terk eden adam :| paran varsa bastır parayı 8 mbps al
bi tavsiyeydi -
beyler ayıptr sölemesi 1 sitede oturuyoruzda.. burada ihlas.net diye 1 firmanın KOTASIZ SINIRSIZ 20 YTL die broşürleri dolaşıyor..
ayrıca modem veya telefon hattı gerekmiyor yazmışlar yahu.. şaşırdım acaba iptal etsemmi ttneti kararsız kaldım.
-
HeroiquE bunu yazdı:
-----------------------------beyler ayıptr sölemesi 1 sitede oturuyoruzda.. burada ihlas.net diye 1 firmanın KOTASIZ SINIRSIZ 20 YTL die broşürleri dolaşıyor..
ayrıca modem veya telefon hattı gerekmiyor yazmışlar yahu.. şaşırdım acaba iptal etsemmi ttneti kararsız kaldım.
-----------------------------quiknet varmı? site ya vardır belki bi bak eğer varsa 20 mbps alırsın oh kebap :)
-
bizim quiknet 49 verip 5mbite geçmeye üşeniyorum şu an 1mbit 29tldeyim =)
-
alicem bunu yazdı:
bizim quiknet 49 verip 5mbite geçmeye üşeniyorum şu an 1mbit 29tldeyim =)
-----------------------------o $ans bende olcak ya 1 dk durursam $errrrrefsizim :D