İnternet Hızını Sınırlamak İçin Yardım
-
arkadaşlar o internet bant genişliği değil o ağ bant genişliği.Yani 100mbitlik bağlanıtının %20sini windows kendine saklıyor.Arkadaşın tarif ettiği şekilde yönetim şablonları-ağ-qos paket zamanlayıcısı-ayrılabilir bant genişliğini sınırla seçeneğini devre dışı bırakırsanız sınır kalkar.
Yanlış biliyorsam düzeltin.(Beni değil yanlış yazdığım yeri :D )
-
he işte doğru :D ayrılabilir bant genişliği :D e napalım 1 yıldır askerdeyim hacı :D unutuyor insan :D
-
DeliMermi bunu yazdı:
-----------------------------
Gpedit den yapılır :)
Başlat>Çalıştır>
gpedit.msc
yaz>Enter tıkla
sol taraftan yönetim şablonları var orda bi yerde "Internet Band Genişliği" var bulman uzun sürmez normalde 20 dir eğer onu 0 yaparsan internetin %20 hızlanır, buna göre ayarını yapabilirsin :) bu kadar yardım edebiliyorum malum askerde cep ten yazıyorum :)
askerde nete girecek pc bırak hadi onuda geceyim foruma girip konuya mesaj yazacak telefonu nasıl taşıyorsun biz mesaj yazacak telefonu taşıyamıyorduk ne biçim iş a.g -
@Foxxxxxx
askerde nete girecek pc bırak hadi onuda geceyim foruma girip konuya mesaj yazacak telefonu nasıl taşıyorsun biz mesaj yazacak telefonu taşıyamıyorduk ne biçim iş a.g
ben buraya sürgün gelmeden önceki yerimde, erleri rütbeli rütbelileri er yaptımda geldim :) o da bişey mi!(soru ile bağlantısı vardı ama devamını sildim) :))
Edit dit diiit.. Bakarsın sorun olur, askerlik bi bitsin hele..