İnternet Hukuku Hakkında Bir Soru...
-
Paragrafi bunu yazdı:
-----------------------------
Hepinize teşekkür ediyorum arkadaşlar.
Kul hakkına düşkün bir insan olarak dediğiniz gibi yapacağım ve sadece sürümden kazanır gibi bedavaya site yapmayacağım. Site yapmaktan vazgeçtim. Sonuçta herkes birbirinin ekmeğine saygı gösterip, sadece kendi işiyle ilgilenmeye başlarsa, zaten Türkiye'den güzel ülke olmaz. Ben çok yakın akrabalarımın ricası üzerine, sadece onlara yapmayı düşünüyorum, gerisinde isteyenlere yapmayı düşünmüyorum ya da sadece kişisel olarak isteyenlere yapmayı düşünüyorum esnaflara değil.
Hukuksal olarak da bir prosedür olduğunu fakat hukuksal boşluk olduğunu anladım. Yani sorduğum sorunun cevabını aldım.
İlgilenen arkadaşlara teşekkür ediyorum.
-----------------------------lan manyakmısın olum ne kul hakkından bahsediyorsun. sen yap siteyi adama örnek göster adam tamam kardes buna benzer bisey olsun diyosa aynısından yap alıp almamak ona kalmıs. zaten e ticaret sitesi yapamayacaksın. Adam sadece tanıtım sayfam olsun diyosa bunu karsılıgıda zaten 50 lira... e ticaretler 500-1500 arasıdna değişiyor. Kul hakkını karıstırmıssın işin içine. herkes birsey yapar kul hakkı yemek istemeyen yaptığının karsılıgını doğru söyler 1000 liraysa 1000 lira 10 liraysa 10 lira... sen özelliklerini ve değerini söylersin alıp almamak esnafa kalmış