İnternet Kablomuzu Kesen Gizli Komşu
-
Orospu çocuğu demiyimde ne diyim hocam, kabloyu kesmiş bide kapının önüne atmış. Varsa bi derdin gel anlat deli misin derler adama oçda derler.satır çekmeyi normal karşılıcam tabi her gün mevzu hepsinde silah ya ne olacağdı.
Edit : polisin yapabileceği bişi yok bn zaten çağırmam bunun için gelse bilse siklemez
ayrıca rahat duruyoz buranın insanı sıkıntılı biraz
seboist tarafından 22/Kas/15 10:46 tarihinde düzenlenmiştir -
Trolleniyosunuz şuan. :-)
-
adananın solcusuda sagcısıda apolitiği de yaslısıda genci de psikopattır. uyum saglamaktan baska careniz yok. bu işin şakası yok. bugun bunlar ögrenci satırla had bildirelim derler.
yarın hepinizin götünü kesip birbirinize kendi etlerinizi yedirirken zorla , oturupta karşınızda cigara içerler zevkle.
adanalıyım ordan biliyorum 23 yıldır öfke kontrol terapisi alıyorum anaokulu ögretmenim sagolsun beni topluma kazandırdı. bir de tabi medikal hint kenevirinin de hakkını vermek lazım. sakin hayat gibisi yok.
-
korkarabatak bunu yazdı
adananın solcusuda sagcısıda apolitiği de yaslısıda genci de psikopattır. uyum saglamaktan baska careniz yok. bu işin şakası yok. bugun bunlar ögrenci satırla had bildirelim derler.
yarın hepinizin götünü kesip birbirinize kendi etlerinizi yedirirken zorla , oturupta karşınızda cigara içerler zevkle.
adanalıyım ordan biliyorum 23 yıldır öfke kontrol terapisi alıyorum anaokulu ögretmenim sagolsun beni topluma kazandırdı. bir de tabi medikal hint kenevirinin de hakkını vermek lazım. sakin hayat gibisi yok.
Medikal kenevir serbest mi Türkiye'de ?
DadasAdam tarafından 22/Kas/15 11:25 tarihinde düzenlenmiştir -
MbK bunu yazdı
seboist ismin Korcan Cinemre mi?
-
DadasAdam bunu yazdıkorkarabatak bunu yazdı
Medikal kenevir serbest mi Türkiye'de ?
tabiki hayır.
-
Söz konusu adana ise gerisi teferruattır hocam.
Son günlerde tuaf olaylarda samsun'u bile geride bırakmış şehrimizdir kendileri..
-
Naruto bunu yazdıMbK bunu yazdı
yok hocam ne korcanı ayrıca troll mroll yok , bu olay yaşandı yani, elime ne geçicek yalan olsa.
-
seboist bunu yazdıNaruto bunu yazdıMbK bunu yazdı
yok hocam ne korcanı ayrıca troll mroll yok , bu olay yaşandı yani, elime ne geçicek yalan olsa.
Evladım ben senin çocukluğunu bilirim. :-)
Yazdıklarını bi daha oku bence. Recep amcanız içmenize çok kızar sonra. :-))
-
kabloları kesenin ellerine sağlık