İnternet Kafayı Yedi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zndmn
    zndmn's avatar
    Erkek

Arkadaşlar internet kafayı yedi bazen bazı sitelere giremiyor modemin kablosunu çekip takıyorum düzeliyor hatta google bile giremiyor bazen.Sonra ne biliyim modemin durduk yere bir ışığı sönüyor.Bazende sitelere yavaş giriyor yada girmeyince sayfayı baya bi yeniledikten sonra giriyor.Sorun tam olarak nerde modemdemi yoksa pc demi.hosts dosyasını youtube girmek için verdikleri hosts la değiştirmiştim değiştirmeden önce böyledi değiştirdekten sonra da böyle Dns ye baktım söyle yazıyor

Yeğlenen DNS Sunucusu 4222

Diğer Dns Sunucusu 4221

birde sanki ethernetin ışığı çok hızlı yanıp sönüyor ne yapmalıyım bu sorunlar için...

Zugzwang
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SilenC3
    SilenC3's avatar
    Erkek
    modemde olabilir sorun benmde geçen seneye kadar böleydi hatta msn toplu konuşmalarda 2dk içinde bişey yazılmazsa düşüyodum. başka bi modemle dene

Ben giderken sen dönüyodun, sen benden daha fazla şey bilirsin vs.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zndmn
    zndmn's avatar
    Erkek

hocam eğer başka bir modem bulursam denerim saol

Zugzwang
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugur0
    ugur0's avatar
    Erkek

bi kac dundur bnmde gidiodu net paso dun aksam aradim portlarda bakim var fln dediler kac gundur var amk bu bakim bende telefonu kapamadan koydum masanin ustune adamda kapatamio ztn 1saatte yakin biraktim ole(=

imza
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zndmn
    zndmn's avatar
    Erkek

hocam iyi yapmısın :D benim 1 aydır böle  kafayı yiyecem rapidde  o kadar bekliyorum download deyince sayfayı açamıyor  sayfayı yeniliyom bir daha bekliyom kıl olmaya başladım

Zugzwang
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OveRTaX
    OveRTaX's avatar
    Erkek

Benimde nette sorun var.8 mbit bağlantısı olanların genellikle hızı 6 mbit olur.Benim şuanda 3 mbit.Bazen hız testi yapıyorum 1 mbit çıktığıda oluyor.Ethernet ışığı senin dediğin gibi çok hızlı yanıp sönüyor.Biraz daha beklemeyi düşünüyorum olmazsa ttnet'i arayacağım.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zndmn
    zndmn's avatar
    Erkek

sorun şu ki ben bir ay bekledim bence ttnetle alakası gibi olmadı bir arıyım  herkesin modemi bozuluyor

Zugzwang
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OveRTaX
    OveRTaX's avatar
    Erkek

zndmn bunu yazdı:
    -----------------------------

sorun şu ki ben bir ay bekledim bence ttnetle alakası gibi olmadı bir arıyım  herkesin modemi bozuluyor

Bundan önce benim bağlantımda başka sorunlarda vardı.Hiçbir siteye girmiyordu.Sinirlendim aradım ttnet'i sorunu hallettiler.Daha sonra download hızım çok yavaşladı.Onun için de aradım onuda düzelttiler.Şuanda bahsettiğim gibi yine problem var ama bekleyeceğim biraz :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zndmn
    zndmn's avatar
    Erkek

OveRTaX bunu yazdı:

zndmn bunu yazdı:

Bundan önce benim bağlantımda başka sorunlarda vardı.Hiçbir siteye girmiyordu.Sinirlendim aradım ttnet'i sorunu hallettiler.Daha sonra download hızım çok yavaşladı.Onun için de aradım onuda düzelttiler.Şuanda bahsettiğim gibi yine problem var ama bekleyeceğim biraz :)

hocam sende herşeyde ttneti armışsın :D bende arıyım bari

Zugzwang
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zndmn
    zndmn's avatar
    Erkek

birde ttnete nasıl ulaşıcam önceden arıyodum ama unuttum şimdi hangi numarayı aramam lazım yardım edersen sevinirim bu konuda baya tecrübelisin :D

Zugzwang
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OveRTaX
    OveRTaX's avatar
    Erkek

zndmn bunu yazdı:

birde ttnete nasıl ulaşıcam önceden arıyodum ama unuttum şimdi hangi numarayı aramam lazım yardım edersen sevinirim bu konuda baya tecrübelisin :D

Tabii hocam tecrübeliyim :D

444 0 375 gece saat 3'te aramışlığımda var :D

Toplam Hit: 2438 Toplam Mesaj: 12