İnternet Kafe İçin İdeal Pc

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek
    sorcerer adamın ocağını yaktın a.k
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ciğerci
    hakanS
    hakanS's avatar
    Erkek
    Bayanlara da ayri yer yap..Aile yeri de olsun :D
    Kabin yap hatta :D

...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    keshkesh
    keshkesh's avatar
    Erkek
    El_Kaide bunu yazdı:
    Arkadaşlar bir internet kafe için hem cep dostu hemde müşteriyi memnun edecek bir sistem....
    _______

demiş siz nelerden bahsediyorsunuz yaa...
    p4 2.8 1mb p4 3,0 1 mb lar arası pek bir fark yok 20$ civarı fark var
    en az 512 ram dikkat et veritech gibi dandik bişi olmasın alabiliosan kingston o olmazsa samsung oda olmadı hi-lvl
    256 mb ekran kartı (64 bit olmasın) agp alacaksan R9550+ ama tavsiem pci-Ex olarak x1300 pro (gelecekte de kullanacağını varsayıorum)
    internet cafelere gigabyte anakart gitmez asus board...
    on board ses/lan
    iyi bir ADSL modem Zoom x4 / x5
    klavye mouse konusunda tuşları yumuşak olan herhangi bir MM takım.. wireless olmasın! yok pili bitti pili değiştir yok çalındı...
    en az 500k web cam ama görüntüsünün de güzel olmasına dikkat et...
    kulaklıkların her zaman sorunsuz çalışmalı...
    mümkün olduğu sürece internet cafe yönetim programı kullanma eğer pc sayısı çok olursa çok beleş oynaan olur (Benim gibi:D)

yazıcın da hp olsun ki çok çıktı alacağın için cartridge ve toner ucuz olur (hatta mürekkepleri sen alırsın kendin doldurabilirsin). eğer sadece b/w(siyah beyaz) olacaksa ucuz lazer modelleri var bi toner le 2000 çıktı veriyor...

pc lerin sorunsuz olmasından daha önemli olan bir şey de müşterilerinle arandaki samimiyet her gelen müşteriye güler yüzlü davran... ama kesinlikle veresiye olmasın belli başlı 1-2 olur ozaman amenna...

ne yazarmışım bee:D

...:::It Is BeGiNNiNG oF ThE eNd:::...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morportakal
    morportakal's avatar
    Erkek

*A8N SLI (NF4,GLAN,SATA,RAID,) 939 soket Anakart
    *AMD Athlon 64 3700+ box işlemci
    *Thermalake Blue-Orb Fan 40$ a bulursun ha yok ben buzdolabı gibi yapcam dersen ZALMAN Fatality al
    *256MB ATI Radeon X1800 PCI Ekran Kartı
    *160 GB Western Digital HD
    *LG T730SH 17" Flat Monitör [Bulursan Siyahından Almaya bak bööle JanJanlı olanlardan cok ta pahalı deil 100-110$ civarı]
    *Ram TWINMOS 2Gb alırsan iyi olur oda en son 200$ bişeydi
    *Mause klavye bulursun ama mause cok önemli optik logitechlere bak cok şahanedir öküz gibi olnlardan
    *Kasa ne alırsan al ama mutlaka siyah al yerler mat parke, kenarlıklarda spot aydınlatma olcağından siyah kasa şahane olur.

AYRICA! sakın flöresant lamba falan alma bok gibi gidiyo kenarlar spot ortaya janjanlı bi avize gider =D 

bassinyourface
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sorcerer
    sorcerer's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    taşşak geçmiyorum ciddi bişey söylüyorum..

alacak gerçekten bu işten para kazanmak istiyosa alacak bunları.. ilk başta çok masrafa girersin ama sonra sefasını kendin sürersin..

gider P4 2 ,8 gibi makinalar 512 ramlar 40 lık hdd ler 128 lik ekran kartları takar bide bunlar adalga geçer gibi 256 lık bi bağlantı koyarsan..

Para Yerine Benimkini alırsın..

ben çok ciddi şekilde söledim.. onlar olmasa bile en az onlar gibi makinalar kurması lazım..
    zaten interent cafecileri n hepsi sizin gibi aynı zihniyette..
    nerden yırtarız nerden müşteri sikeriz diye bakıyorlar..

bu kafa yapısını değiştirdin bu kafayla bi bok olmaz..
    bi işi yapacaksanız en iyi şekilde yapın derim.. ama karar sizin gene..
    iyi hizmet verip ilerde Parayı Cukkayla Götürmek isterseniz Böle sistemler toplarsınız..

Eğer Öle sistemler Kurmayıp Para Kazanıcam diye beklerseniz Çok beklersiniz derim : ))

karar :D

Coco cola gibiyim hayatın tadıyım, rocco gibiyim çok şekerim, albeniyim bahanem çok, çikolatalı gofretim beni sevmeyen yok!...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kivanchh
    kivanchh's avatar
    Erkek
    İnt cafe dersen sirinyer forbestte cırcır.net var git oraya bi bak bence bilgisayarından tut herseyine cok mükemmel ve bos yer bulmak da zor .

(Forum, Hikaye gibi bölümlerde opsiyonel olarak her yazdığınızın sonuna eklenen yazı)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morportakal
    morportakal's avatar
    Erkek
    sorcerer cok haklı...bu arada kıcanch senin dediğin yere hiç gitmedim ama giderim bigün

bassinyourface
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kivanchh
    kivanchh's avatar
    Erkek
    Ama büyük bi yer diyosan bornovada hayavan gibi int cafeler var 80 bilgisayarlık 3 katlı fln.

(Forum, Hikaye gibi bölümlerde opsiyonel olarak her yazdığınızın sonuna eklenen yazı)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    El_KaiDe
    El_KaiDe's avatar
    Erkek
    arkadaşlar önerileriniz çok iyi teşekkür ederim müzik olayını müzik kutusu alıp çözmeyi düşünüyorum parayı veren istediği müzüği çalabilecek ...
    Vegerçekten bu işte parmakla gösterilcek bir yer açmayı düşünüyorum fasafiso yerlerden olmayacak daha iyi farklı fikirleri olan arkadaşlar varsa paylaşmasını isterim hepinize teşekkür ederim...

Saygılar

Anlamak yok çocuğum,anlar gibi olmak var;Akıl için son tavır,saçlarını yolmak var
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sorcerer
    sorcerer's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    sakın müzik kutus koyma çok küfür yersin bende öle bi kafeye gittm müzik dinliyemiyorum adam müzik kutsuna boktan şarkı atıo
    ızdırabını ben çekiyorum..

ilk başlarda pek bişe fark etmesede ilerde kafanı ağrıtır müşteriler bıkar boşuna para verirsin. :D

Coco cola gibiyim hayatın tadıyım, rocco gibiyim çok şekerim, albeniyim bahanem çok, çikolatalı gofretim beni sevmeyen yok!...
Toplam Hit: 8574 Toplam Mesaj: 34