İnternet Kafelerde Neti Bele$ Kullanmak / İz Kaybettirmek (Slax İle)
-
la allah seni kahretmesin ne istiyon benden bende kafeciyim
---
bioslara şifre koy hoja ama o da kırılmaz değil hani tek çözüm kart hatta belki o bile bunu durduramayabilir. En iyisi sen CD/USB girişlerini kapat.
-
Z-CHAN bunu yazdı:
-----------------------------la allah seni kahretmesin ne istiyon benden bende kafeciyim
---
bioslara şifre koy hoja ama o da kırılmaz değil hani tek çözüm kart hatta belki o bile bunu durduramayabilir. En iyisi sen CD/USB girişlerini kapat.
-----------------------------
bu ne nane bu ne limon -
kenankonak bunu yazdı:
Z-CHAN bunu yazdı:
-----------------------------la allah seni kahretmesin ne istiyon benden bende kafeciyim
---
bu ne nane bu ne limon
-----------------------------hocam bak yanlış anlama illa ki free rider olayı değil, kimisi de yaptıklarının izlenmesini istemeyebilir. hesabını açar sonra reseti basıp işine bakar
-
Z-CHAN bunu yazdı:
-----------------------------DTaskManager isimli programla görevler görünüyor.
PS: DJ Tontonun bi bktan çaktığı yk bak söyleme bişey adama ha :)
-----------------------------efe benim adamdır ya :D ben orda makienlere keylogger yerleştirip kızların yonja üyeliklerini alıyordum :D
ahh ahh üni yıllarım yaşlandık a.q :)
-
gerek yok üç kuruş için deymez yaklanırsan bütün kafe sana dalar ondan sonra
-
Abizittin bunu yazdı:
-----------------------------SyspioniC bunu yazdı:
cplus ı kapamak daha basit bi yöntem :P
-----------------------------görev yöneticisinden işlemleri açabiliyorsan kapatırsın hocam.
görev yöneticisnde çerçevesiz moda geçince görünüyor işlemlertabi cplus ı kapamadan once cıkış yapmak gerekli :D
-
Gerçekten Yazık bukadar uğraşacagını müşteri kalabalık oldugunda kaçıp gitsin ozman peki ya sonra 1 kaçar 2 kaçar 3 te ya poliste yada güzel bi dayak yer O adamların ekmegi ile oynamaktan başka bişey deil Adam sana hizmet sunmuş al kullan sen tuvalete bile giderken para veriyorsunda cafelere verincemi zoruna gidiyor ayıp ve yazık diyorum başka bişey demiyorum
-
edit