İnternet Kafelerde Sigara Yasağı..!
-
onu bilemeyiz bunu bence git belediyeye felan sor işin ucunda denetleyenlerde onlar
-
bana ne hamserim ben içiyorum içmeyede devam edecegim bende cafe işletiyorum musterılere kendı elımle sıgara ısmarlıyorum amk hizmete sinir yoktur zaten bizede sigara icmeyen müşteri gelmez arada sirada bayanlar gelıyo onlarında bır %50 içiyo Hemen Hemen
-
çok iyi olmuş. aslında tüm heryerde sigara yasağı olmalı kamu vs özel sektörde heryerde.
-
bizim burayada yasak geldi bi ara polis uyarı felan yaptı kimse siklemedi. Herşey eskisi gibi dewam ediyo burda :)
-
bende gunde 1 bucuk paket icen koyu bi tiryakiyim heleki pc nin basinda olmazsa olmaz ancak int kafe girdimi ise durum degiisr.bu bku kendimiz yiyoz baskalarina neden zarar verelim ayrica icmeyene cok pis kokuyomus.
-
SariCoCuK bunu yazdı:
-----------------------------
bana ne hamserim ben içiyorum içmeyede devam edecegim bende cafe işletiyorum musterılere kendı elımle sıgara ısmarlıyorum amk hizmete sinir yoktur zaten bizede sigara icmeyen müşteri gelmez arada sirada bayanlar gelıyo onlarında bır %50 içiyo Hemen Hemen
Heyt be iki gözümsün, bende aynıyım da yakınımdaki iki kafeye kesmişler 500 er ytl para cezasını, kara kara düşünüyom, az da değil hani, 500 ytl evlat acısı gibi koyar adama be. :) -
Bence iyi olmuş küçük çocuklar geliyo her ne kadar yasakta olsa sonra çocuk görüyor 12 yaşında elinde sigara oluyor bence güzel bir yasak ama takmayan çok olucaktır :)
-
ne isterler sigaramdan anlamamki... bu ülkenin başka derdi yokmu? niçin bizimle uğraşıyolar? önce öss yi yasaklasınlar aq sonra sigarayla uğraşsınlar...
-
mimar bunu yazdı:
ne isterler sigaramdan anlamamki... bu ülkenin başka derdi yokmu? niçin bizimle uğraşıyolar? önce öss yi yasaklasınlar aq sonra sigarayla uğraşsınlar...
Hay Gözümsün Mimar dostum nerdeydin yahu, Azda Keş kardeşlerim yazsın yahu Yeşilaycılar sarmış dört bir yanımı, :)))
Hakikatende milletin tüm dertleri bitti hepimiz çok sağlıklı zeminlerde yaşar olduk sıra geldi milletin ciğer sağlığını korumaya demi, Fakirlikten Akıl Sağlığını yitirenlerin durumu zaten o Hödüleri hiç ilgilendirmiyor vesselam. -
2 sene önce marmaris'te daha cafede polisler sigara ikram ederken 2 gün sonra aynı polisler ceza yazdı 600 Kağıt yedik
bunlar neden dedik yeni yönetmelikmiş tmm dedık kendmızde başkasınada içirmedik iyide oldu cafe temiz gelen insanlar rahat.
Toplam Hit: 3655 Toplam Mesaj: 21