folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İnternet Kafelerde Sigara Yasağı..!

İnternet Kafelerde Sigara Yasağı..!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek
    onu bilemeyiz bunu bence git belediyeye felan sor işin ucunda denetleyenlerde onlar

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SariCoCuK
    SariCoCuK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    bana ne hamserim ben içiyorum içmeyede devam edecegim bende cafe işletiyorum musterılere kendı elımle sıgara ısmarlıyorum amk hizmete sinir yoktur zaten bizede sigara icmeyen müşteri gelmez arada sirada bayanlar gelıyo onlarında bır %50  içiyo Hemen  Hemen 
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    çok iyi olmuş.  aslında tüm heryerde sigara yasağı olmalı kamu vs özel sektörde heryerde.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek
    bizim burayada yasak geldi bi ara polis uyarı felan yaptı kimse siklemedi. Herşey eskisi gibi dewam ediyo burda :)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    st_anger_turk
    st_anger_turk's avatar
    Erkek
    bende gunde 1 bucuk paket icen koyu bi tiryakiyim heleki pc nin basinda olmazsa olmaz ancak int kafe girdimi ise durum degiisr.bu bku kendimiz yiyoz baskalarina neden zarar verelim ayrica icmeyene cok pis kokuyomus.

Diriliş... /// Inadina Ofke Inadina INTIKAM
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    SariCoCuK bunu yazdı:
    -----------------------------
    bana ne hamserim ben içiyorum içmeyede devam edecegim bende cafe işletiyorum musterılere kendı elımle sıgara ısmarlıyorum amk hizmete sinir yoktur zaten bizede sigara icmeyen müşteri gelmez arada sirada bayanlar gelıyo onlarında bır %50  içiyo Hemen  Hemen 
    Heyt be iki gözümsün, bende aynıyım da yakınımdaki iki kafeye kesmişler 500 er ytl para cezasını, kara kara düşünüyom, az da değil hani, 500 ytl evlat acısı gibi koyar adama be. :)

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek
    Bence iyi olmuş küçük çocuklar geliyo her ne kadar yasakta olsa sonra çocuk görüyor 12 yaşında elinde sigara oluyor bence güzel bir yasak ama takmayan çok olucaktır :)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mimar
    mimar's avatar
    Erkek
    ne isterler sigaramdan anlamamki...  bu ülkenin başka derdi yokmu? niçin bizimle uğraşıyolar? önce öss yi yasaklasınlar aq sonra sigarayla uğraşsınlar...

uçmayı bilmiyorsan ibnelik yapmayacaksın...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    mimar bunu yazdı:
    ne isterler sigaramdan anlamamki...  bu ülkenin başka derdi yokmu? niçin bizimle uğraşıyolar? önce öss yi yasaklasınlar aq sonra sigarayla uğraşsınlar...
    Hay Gözümsün Mimar dostum nerdeydin yahu, Azda Keş kardeşlerim yazsın yahu Yeşilaycılar sarmış dört bir yanımı, :)))
    Hakikatende milletin tüm dertleri bitti hepimiz çok sağlıklı zeminlerde yaşar olduk sıra geldi milletin ciğer sağlığını korumaya demi, Fakirlikten Akıl Sağlığını yitirenlerin durumu zaten o Hödüleri hiç ilgilendirmiyor vesselam.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maganda
    maganda's avatar
    Erkek

2 sene önce marmaris'te daha  cafede polisler sigara ikram ederken 2 gün sonra   aynı polisler ceza yazdı 600 Kağıt yedik 

bunlar neden dedik yeni yönetmelikmiş tmm dedık kendmızde başkasınada içirmedik iyide oldu cafe temiz gelen insanlar rahat.

Toplam Hit: 3655 Toplam Mesaj: 21