İnternet Kafeye Win 7 Kurmak Mantıklımı Sorun Yaşarmıyım ?
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------bende ağrı'da bi kaç kafede gördüm win7 ne yalan söyliyim o kafeleri tercih ediyorum sürekli kendimi evimde hissediyorum :F
kurulur bence çokta güzel olur tabi müşteri kitlen çoluk çocuk ise ilişme kalsın xp
----------------------------- -
aslında hem xp hem win7 kurucaksın adama seçme hakkı vericen xp istiyom derza zart reset xp
-
burdaki internet kafelerde gördüm windows 7. gayet güzeldi, windows 7 daha iyi geliyor bana
-
2 GB ekran kartına gerek yok 1 GB da yeterli neye göre 2 GB diyorsunuz. Ekran kartı yavaş olduktan sonra 32 GB belleği olsa ne olur. Pentium III bilgisayara tak 64 GB belleği ne olacak uzaya mı çıkacaksın. 200 dolarlık 1 GB ekran kartı var size göre bu ekran kartı kötü mü?
1 GB 50$ civarı bir kart işini çok rahat görür.
-
essan bunu yazdı:
-----------------------------kurulacak makinelerin donanım özellikleri aynı ise bir tanesinin özelliklerini yazarmısın hocam birde hangi oyunları kurmayı düşünüyorsun ona göre arkadaşlar yardımcı olurlar.. işletim sistemi olarak benim önerim windows 7 ultimate 32 bit.. 64 bitte bazı oyunlar çalışmıyor.
Mesaj 28 Temmuz 2012 (Cumartesi) Saat: 04:10'da essan tarafından düzenlendi.
-----------------------------
-
Adam gelip illa red alert 2 yi multi oynamak isterse win7 kurduğuna pişman olursun :)
bu tarz eski oyunların multilerinde sıkıntı çıkıyo. win 7 de ipx/netbios iletişim kurualı yok. onu kullanan oyunları multide oynatmak sıkıntılı.
-
öncelikle ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim pc özellikleri şöyle
asus g-surf 365 anakart
2 gb ram
zotac 9800 gt ekran kartı 1gb
500 gb hdd
bu sistemde sorun yaşarmıyım
su anki xp ama sürekli güncelleme çökme sorunları oluyor degişiklik olsun istiyorum win 7 düşünüyorum
-
yıl olmuş 2012 hala xp diyenler mi var yahu..
Win 7 yeniliktir güzelliktir.. Tercih ederken bile o yönde yapıyorum seçimimi..
XP görünce aha bu sistem dandik kötü vs. gibi yaklaşımlar bile oluyor.
7'ye geçmen fiyaka açısındanda iyi olucaktır hem bi internet kafe için..
bna göre en azından xp kullanan bi kafe geri kalmış kafedir.
Oyunlardada sorun yaşayacağını sanmıyorum..
Aksine yeni çıkan oyunları XP de oynarken sorun yaşıyorsun 7'de değil..
Bi XP image hazırla birde 7 1 hafta dene. yorumlara bak bakalım..
sistem özelliklerinde öyle 7 yi zorlayacak edicek birşeyi yok zaten..
http://windows.microsoft.com/en-us/windows7/products/compare
-
Win7 pişmanlıktır,
3 kafeye teknik servis veriyorum, biri de kendi çalıştığım yer..
Ya ne diyorum, adamlar Win7 makineler boştayken XP'li makinelere sıra yazdırıyordu, bizdeki makineler de canavardır yani, en kötü makine 4 çekirdek, 1gb gts 250 vs.. Tüm oyunlar Full detay.. O halde bile..
Ağ, sorunu yaşarsın, lisansına boşuna para dökersin, hiç kasma...
Yeni 3-5 oyun oynamak için en az 20-25 favori oyun oynatamayacaksın..
Bu arada XP'ye laf etmeyin,, son sistem laptop'ta 64gb ssd'm var, win7 tek başına 30gb harcıyor!!..
Mühendislik çizimleri yapıyorum, ölüyor bilgisayar win7'de..
XP64bit kurdum, canavarrrr!!!...
(Hiçbir gelişmiş iş istasyonunda halen win7 yoktur bkz. Dell T7500(15.000TL fiyatı var)
-
akınsoft kullanıyosan 9 ve üzeri kullan sadeec ana makineyi 7 yap bence