İnternet Kitleniyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek

İnternetteki donma sorunun güvenlik programlarından kaynaklanmakta nedeni ise G-Data total care başlı başına komple güvenlik yazılımıdır içinde firewall,antispyware vs bulunur.Kullandığın zaten Outpost var firewall olarak birde Avira Security suite var ondada antispyware antivirüs ve firewall bulunuyor.Burdaki hata 3 adet firewall'ün olmasından ve güvenlik programlarının web taraması yapması ve internete çıkış yapan programların denetlenmesinden kaynaklanmakta.Biriside çıkıp demiş Avira giden geleni kontrol eder sen Avast kullan demiş ama haberi yok galiba Avastta giden gelen verileri tarar.Ayrıca her dk da bir format atılmaz.Senin yapıcağın tek şey hocam 1 adet güvenlik yazılımı kullanman yani ya G-data Totalcare yada Avira Premium Security kullan.G-Data çok ram harcar kendisi Kaspersky + Avast imzalarını barındırır yani 2 zararlı veritabanı kullanır.Avira ise sadece kendi zararlı veritabanını kullanır.Benim sana tavsiyem diğerlerini silip sadece sisteminde Avira security Suite kalsa yeterlidir.Hem kasmaz hemde çok iyi iş görür benden sana tavsiye bu.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    knuckleduster
    knuckleduster's avatar
    Erkek

Avira bunu yazdı:
    -----------------------------

İnternetteki donma sorunun güvenlik programlarından kaynaklanmakta nedeni ise G-Data total care başlı başına komple güvenlik yazılımıdır içinde firewall,antispyware vs bulunur.Kullandığın zaten Outpost var firewall olarak birde Avira Security suite var ondada antispyware antivirüs ve firewall bulunuyor.Burdaki hata 3 adet firewall'ün olmasından ve güvenlik programlarının web taraması yapması ve internete çıkış yapan programların denetlenmesinden kaynaklanmakta.Biriside çıkıp demiş Avira giden geleni kontrol eder sen Avast kullan demiş ama haberi yok galiba Avastta giden gelen verileri tarar.Ayrıca her dk da bir format atılmaz.Senin yapıcağın tek şey hocam 1 adet güvenlik yazılımı kullanman yani ya G-data Totalcare yada Avira Premium Security kullan.G-Data çok ram harcar kendisi Kaspersky + Avast imzalarını barındırır yani 2 zararlı veritabanı kullanır.Avira ise sadece kendi zararlı veritabanını kullanır.Benim sana tavsiyem diğerlerini silip sadece sisteminde Avira security Suite kalsa yeterlidir.Hem kasmaz hemde çok iyi iş görür benden sana tavsiye bu.

-----------------------------

g data'nın firewall'unu yüklemedim sadece webscan + antivirus mevcut. avira'da ise yine aynı şekilde fakat tek fark g data'da tarama full açık iken, avira'da sadece smart extension mod'unda çalıştırıyor olmam. firewall olarak dediğim gibi sadece outpost firewall 2009 kullanıyorum.

not: uzun süredir sorunu yaşamadım. umarım tekrar başlamaz.

not2: bu konunun başlığı 'wtf?!'siz bi boka benzemez. bilginize.

yüzyıllık "knuckleduster" teriminin, türkiye`de "muşta" olarak adlandırılarak piç edilmesine dur diyenlerin sesiyim. ayrıca elleri 7/24 terleyen şahısların, efsanevi fakat malesef paslanmaz çelikten yapılmamış "knuckleduster" cisimlerini 7/24 ellerinde taşıyarak adeta "58 yıllık, tamamı gümüş renginden ve paslanmaz çelikten oluşan bir seiko saate 7/24 bok kokan(çünkü boktan) uyduruk deri kayış takılması" ifadesindeki betimleme imgesine uygun bir faaliyet içinde olmaları da hoşuma gidiyor değil.
Toplam Hit: 2390 Toplam Mesaj: 13