İnternet Lazım...
-
wireless anten alsın bi tene şu satılanlar war ya 50 100 liraya alabilir eğer yurt şehir merkezinde ise çok rahat bağlanabilir bulduğu ağlardan yada kampüsün içinde wireless warsa ondan çeker:D bide telefonu bağlasın pc ye 1 gb 39 mlyon trcellde msne fln grer download ypmazsa kızlara yter:D connect carda para vermesin gerek yok.
-
üninin vifisinden çeksn :)
-
açsın wirelessi... döktün .. bağlantıları ... web ile şifrelenmıs .. baglantıları kırabılır.. .. anlatımlı video ıstıyorsan mevcut :) yollayabılırım yada google amcanın ozgun bılgılerınden kaynaklanabılırsın..
-
teşeekürler... ama anten aldıktan sonra ya bulamazsa bağlantı o zaman elinde kalmazmı anten işe yaramaz?
-
saint_of_rock bunu yazdı:
-----------------------------
teşeekürler... ama anten aldıktan sonra ya bulamazsa bağlantı o zaman elinde kalmazmı anten işe yaramaz?
-----------------------------Hoca ozaman yagi anten'den aLcak 2-2.5 km çevresinde bi net kuLLanan iLLaki vardır:) oradan bağLanabiLir anten pahaLı geLirse yapımının resimLi anLatımını yoLLayabiLirim :)
-
RevengeX bunu yazdı:
-----------------------------saint_of_rock bunu yazdı:
-----------------------------Hoca ozaman yagi anten'den aLcak 2-2.5 km çevresinde bi net kuLLanan iLLaki vardır:) oradan bağLanabiLir anten pahaLı geLirse yapımının resimLi anLatımını yoLLayabiLirim :)
Bana yollarmısın hocam :) -
en iyisi wi fi araştırsın etrafında varsa yakında gider konuşur sınırsız yaparlar 25 ytl ye fıstık gibi kullanır
-
Nitrous bunu yazdı:
özel yurt or devlet yurdu??
-----------------------------İngilizce olayını abartmışsın :)
-
Hocam universitenin icindeyse kutuphaneden cekebilir uni. adini veriri misin ? Ben egedeyim devlet yurdunda kaldim ilk sene laptop full cekiodu fakat baglanamioduk .
-
evet yine bir türk wifi vakası olcak gibi hadi çıkıp arayalım tekirdagda nerelerde çeker nerelerde çekmez nerde var nerde yok. Sanırım erkek internet kullanıcılarına has bi duygu bu.
bence connect kart alsın yada bu işten vazgeçsin. çünkü bi kız antenle mantenle ugraşmaz.