İnternet Önerisi
-
Kernel_Panic bunu yazdı1049 bunu yazdı1049 bunu yazdı
Uydunet tahattüt bitiyormuş gelecek ay. Memnunum ama bazen ping coşuyor falan. Alternatif önerisi alabilirim.
Şu an kullandığım 50mbit / 250 gb akk + tv + uyku yok plus (her ay gece 12 sabah 6 arası akk saymıyor) 96 lira falan ödüyorum. Kalayım mı yoksa şu daha avantajlı dediğiniz bir paket mevcut mudur başka servis sağlayıcılarda?
Konu güncel.
Vodafone'nun kurumsal tarifesi olsada bireysel olarak da başvurulabilir maddesi var.
Akk'siz tarife portun kaç mbit destekliyorsa 16-35-50-75-100 Mbit Vdsl 149 tl
Sabah 7, Akşam 19:00 arası Akk'siz yukarıda gördüğün hızlarda full sınırsız geri kalan saatlerde 3 Mbit tarife 59 tl
Peki hocam vodafone un interneti nasıl? Hangi altyapıyı kullanıyor ve en önemlisi müşteri hizmetleri falan nasıldır?
-
1049 bunu yazdıKernel_Panic bunu yazdı1049 bunu yazdı1049 bunu yazdı
Uydunet tahattüt bitiyormuş gelecek ay. Memnunum ama bazen ping coşuyor falan. Alternatif önerisi alabilirim.
Şu an kullandığım 50mbit / 250 gb akk + tv + uyku yok plus (her ay gece 12 sabah 6 arası akk saymıyor) 96 lira falan ödüyorum. Kalayım mı yoksa şu daha avantajlı dediğiniz bir paket mevcut mudur başka servis sağlayıcılarda?
Konu güncel.
Vodafone'nun kurumsal tarifesi olsada bireysel olarak da başvurulabilir maddesi var.
Akk'siz tarife portun kaç mbit destekliyorsa 16-35-50-75-100 Mbit Vdsl 149 tl
Sabah 7, Akşam 19:00 arası Akk'siz yukarıda gördüğün hızlarda full sınırsız geri kalan saatlerde 3 Mbit tarife 59 tl
Peki hocam vodafone un interneti nasıl? Hangi altyapıyı kullanıyor ve en önemlisi müşteri hizmetleri falan nasıldır?
Alyapı diğer xDSL bağlantı türlerinde olduğu gibi TT'nin.
Bağlanma süreleri kimilerinde 2 gün kimi yerde 14-20 gün. İlçe bazlı değişken TT'nin yaptırımı var son 1 senedir diğer İss'lere geçen abonelere kan kusturuyolar.
VF Net'inde müşteri hizmetleri vasat. Tıpkı Türknet, Doping gibi.
Verdikleri down ve up hız memnuniyeti %90 olumlu yönde bende. TT'de ve Sol'un Vdsl'inde upload 2 Mbit normalde 50 ve 100 Mbit tarifelerde bile.
Ödediğim paket 64 Mbit Katlayan Fiber 240 GB Akk = 69 tl
-
Bana da oneri lazim. Yasadigim yerde uydunet superonline vs yok.