İnternet Sağlayıcı Önerilerinizi Alalım
-
Merhaba müridler, uzun zamandır yurt interneti kullandığım için yeni nesil internet sağlayıcılarını ve fiyatlandırmalarını koşullarını filan pek bilmiyorum(512 dsl zamanından kalmayım hehe)
Sorunum şu ki uygun paket göremedim internette ve size danışayım dedim, müstakil bir eve geçtik ve 6 ay sonra yıkılıyor. haliyle kontratsız ve telefon hatsız 8mbps hızda kotasız(yani 50 gb akkli) ve mümkünse 50Tl yi aşmayacak bir internet istiyoruz. Ttnet olsun superonline olsun Tuncelide hizmet veren bildiğiniz güzel bir internet var mıdır?
-
Hocam 50 tl yi aşmayacak demişsin.O fiyatlar mazide kaldı artık.Ben Ttnet Sınırsız kullanıyorum 63 lira ödüyorum malum zamda geldi.D-Smart'da bi ara indirim vardı Telefon + İnternet olarak şart koşulmuştu.Aslında Ttnet'in Telefon+İnternet kampanyasında 44 liradan başlayan fiyatlarla diyorlardı.Tam bilmiyorum bi araştırıver.Ev 6 ay sonra yıkılacak diyosun.6 ay için uğraşılmaz binada internet kullanan varsa bi kablo çekin parayı yarı yarıya ödersiniz.Senin için daha karlı olur.
-
24 ay taahhutlu istersen , üyelerden biri 35 tl civari 50gb akk li 8 mbpz sagliyordu,
superonline di herhal. -
5Agustos1921 bunu yazdı24 ay taahhutlu istersen , üyelerden biri 35 tl civari 50gb akk li 8 mbpz sagliyordu,
superonline di herhal.online değil ki hiç hocam ya..
Bu arada superonline a başvurdum netten aradılar ama bana arayan kız önce ttnet den telefon açtırmam gerektiğini, yeni abonelere yalın internet hizmeti veremediklerini söyledi. aslı astarı var mıdır? yani ttnete bu kadar bağımlıysa ttnetten ne farkı var ki?
Edit: fiyat olarak en uygunu kriterim halen geçerli ama transfer ücreti alınmadığı için kontratlı tahattütlü neyse ondan yapıcam, tatile giderken neti de yanımda götürmeyi düşünüyorum.
SweetyVolty tarafından 20/Oca/13 00:56 tarihinde düzenlenmiştir