folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder İnternet Sitesi Açmanın Ortalama Fiyatları Ve Nasıl Bir Yol İzlenmesi Gerektiğiyle Alakalı

İnternet Sitesi Açmanın Ortalama Fiyatları Ve Nasıl Bir Yol İzlenmesi Gerektiğiyle Alakalı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek
    SerYolcu bunu yazdı

.com.tr uzantılı domainlerin yıllığı  100 TL kadar...

boşta ise diyetisyen.com.tr yi alın, hosting e sonra bakarsınız..

Edit : .com.tr domainlerde artık belge falanda istenmiyor..

Yıllık nerde 100₺ hocam ? ilk yılı 100₺ olmasın ?

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aylmz
    aylmz's avatar
    Erkek

-Ortalama 1 yıllık domain ücreti: 350 TL

-Ortalama 1 yıllık hosting ücreti: 350 TL

Çok ürün olmayacaksa WordPress ya da OpenCart üzerine bir tema kurulur. Bunlar da ücretsiz seçtiğinde maliyetin 700 TL civarında olur.

binin yarısı beş yüz o da bizde yok
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

benim web sitesinin de elden geçmesi lazım.

özellikle seo falan muhabbetine

çok sikmeden yardımcı olacak varsa ücreti mukabilinde beni bi dürtsün.

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erebos
    erebos's avatar
    Erkek

yardımınız için çok teşekkür ederim, bu wix hostinger squarespace gibi platformları araştırdımda buralardan yapmayı düşünüyorum. çünkü hosting domain ayrı ayrı yerr bul sonra onu taşımak da sıkıntılıymış bir de altyapı wordpres vb çok ana bir yer olmadı mı sonra sitenin görüntülenmesi felan çakışıyormuş yavaşlıyormuş felan birşeyler anlattılar bir de ben onları takip edemem şimdi durduk yere domainim elimden alınmasın.

hangi web stesi tasarım aracını tavsiye edersiniz?  Ben profesyonel birşey istiyorum, sadece kişiselbilgilerini yazdığı bir yer değil, danışmanlık için başvuruyapılan paket satılan ve kişiye bazı anket benzeri formlar doldurtulup bunları alabileceğim bir site olacak ve dediğim gibi belki kendi rüünlerini de satabilir bir başka sekmede, yani kredikartı sistemi olmalı.

Wix veya sqaurespace ile başlasam parasını verip tasarlatmak istersem ortalama fiyatları ne olur

Zira Kalemler kaldırılmış,sayfalar kurumuştur.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SerYolcu
    SerYolcu's avatar
    Erkek
    MhmdAlmz bunu yazdı

https://www.veridyen.com/domain/

Bu da ekran görüntüsü.

Başka sorunuz ?

Ondan çocuk olmamıştır (Kimsenin babası değildir). Kendisi de doğmamıştır (kimsenin çocuğu değildir). İhlas Suresi 3 üncü ayette bunlar yazar.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek
    SerYolcu bunu yazdı
    MhmdAlmz bunu yazdı

Bu da ekran görüntüsü.

Başka sorunuz ?

Harbiden öyle niye o kadar ucuz ki? her yerde 9.99$ bu sitede harbiden 100₺.

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aylmz
    aylmz's avatar
    Erkek
    MhmdAlmz bunu yazdı
    SerYolcu bunu yazdı
    MhmdAlmz bunu yazdı

Bu da ekran görüntüsü.

Başka sorunuz ?

Metu 'da 70 TL 

https://metunic.com.tr/fiyat-listesi/

binin yarısı beş yüz o da bizde yok
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek
    aylmz bunu yazdı
    MhmdAlmz bunu yazdı
    SerYolcu bunu yazdı
    MhmdAlmz bunu yazdı

Bu da ekran görüntüsü.

Başka sorunuz ?

Metu 'da 70 TL 

https://metunic.com.tr/fiyat-listesi/

Aralarında ki fark nedir? Domain domain değil mi?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SerYolcu
    SerYolcu's avatar
    Erkek
    MhmdAlmz bunu yazdı

Bir daha ağanın lafının üzerine laf söyleyecek misin Muhammed ? :)

Ondan çocuk olmamıştır (Kimsenin babası değildir). Kendisi de doğmamıştır (kimsenin çocuğu değildir). İhlas Suresi 3 üncü ayette bunlar yazar.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek
    SerYolcu bunu yazdı
    MhmdAlmz bunu yazdı

Bir daha ağanın lafının üzerine laf söyleyecek misin Muhammed ? :)

Kim söylemiş hani nerde :D Bir çok siteye baktım ihs, natro, isimtescil vs vs. 8-10 dolar arası yıllık. Şaşırdım ben de öğrendiğim iyi oldu domain ler var ama bunların diğerlerden ayıran ne anlamadım. Nasıl 100 TL satılabilinir.

Toplam Hit: 3638 Toplam Mesaj: 33
internet sitesi kişisel web sitesi web site nasil yapilir